Мода

Преливащи цветове и туники – акцент в модна колекция

Пролетно-лятната колекция за 2013 на Blumarine събра едни от най-известните дами, ценителки на марката

27.03.2013г. / 09 15ч.
Аз жената
Преливащи цветове и туники – акцент в модна колекция

Едни от най-изтънчените дами у нас, ценителки на женствената марка Blumarine се събраха да отпразнуват пролетно-лятната колекция за 2013 г. в бутика на Астела. На спиращите дъха тоалети от приказната колекция се насладиха бизнесдамата Ивана Скендерова, Бояна Шарлопова, Капка Амзина, топ-моделът Руми Кръстева, Таня Скринска, Пола Найденова, Гери Дончева и др.

Гостите имаха удоволствието да опитат от деликатно пенливо вино и ягоди с шоколад, а френски макарони само допълваха сладостта и красотата на вечерта.

Едни от най-добрите ни манекенки имаха възможността да представят ефирните и преливащи от цветове тоалети от колекцията.

Надин, Фани и мис България 2012 Габриела Василева представиха елегантни, дълги до земята поли, изработени от висококачествена коприна и цветове напомнящи ботаническа градина. Кройките и линиите на роклите, коя от коя по-красива, приканваха любопитството на гостите на дизайнерката Аля Милушева. Цветовете буквално преливаха. Акцент в колекцията бяха ефектни туники с ръкави солей и кокетни рокли до колената, изработени от красиви и нежни дантели, които подчертаваха женствеността на момичетата. Един от най-запомнящите се моменти в колекцията бе дълга сребриста рокля, от дантела и тюл, инкрустирана с кристали Swarovski, представена по изключително елегантен начин от Мис България 2011 Ваня Пенева.

Коментирай