Мода

Бионсе представя нов аромат, вдъхновен от Ню Йорк

Наелектризираща среща между две икони: Бионсе и Ню Йорк Сити

15.04.2013г. / 17 25ч.
Аз жената
Бионсе представя нов аромат, вдъхновен от Ню Йорк

Вярвайки че ароматът е най-добрия моден аксесоар, Бийонсе се заема да представи уверено, флорално ухание за изтънчената, самоуверена и стилна жена.

Парфюмиер и цял живот нюйоркчанин, Карлос Виналсот създава аромата Pulse NYC като индивидуална версия на Ню Йорк в представите на Бийонсе.

„Това ухание беше вдъхновено от Бийонсе и от пулсиращия град, който тя е направила свой дом. За да улови уникалния дух и на двете страни, трябваше да бъде истински неповторим аромат с множество нюанси – красиво и страстно, дръзко, но и изтънчено, секси и същевременно грациозно – всичко това запазвайки и наелектризиращото усещане, което обединява Бионсе и Ню Йорк.“

Ароматът посреща с искрящи малини, богат нар и сочна круша Бартлет. Плодовете отстъпват на флоралните нотки от ярък божур и екзотичен жасмин Самбак. В сърцевината на парфюма пулсира страстния цвят на орхидея. Орхидеята е любимото цвете на Бийонсе и символизира сила и самоувереност във всичките й парфюми.

Свързани статии

В основата си ароматът крие чувствеността на пачули, кашмирен мускус и сладкиш червено кадифе (Red Velvet Cupcake), нотка уловена за първи път в аромат. Изкушение за сетивата.

Този аромат улавя същността на Ню Йорк отвътре и отвън. Светлата течност е представена в прозрачно, издължено шише с формата на кристал, вдъхновено от гладките линии и струящата енергия на небостъргачите, изпълващи града. Обърнатият флакон е поставен в електриково синя и сребриста капачка, като препратка към традиционната опаковка на уханието Pulse, вдъхновена от сценичните костюми на Бионсе и нейния авангарден стил. Шишето е затворено в холограмна кутия, която разпръсква светлина и свети като улиците и зданията на града, който никога не спи.

Легендарният моден фотограф Жан-Батист Мондино улавя Бионсе по здрач как обгръща с поглед града на стилно, извисено място в сърцето на Манхатън. Докато слънцето залязва, Ню Йорк вибрира от потенциал и енергия. Бийонсе е секси, дръзка и блестяща в неповторима огледална рокля в синьо по дизайн на CD Greene.

Коментирай