Мода

Какви чанти да носим през летния сезон на 2013?

Предложения, на които трудно можем да устоим

07.05.2013г. / 14 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Пролетта, както и всеки друг сезон, носи своето послание към модата. Вдъхновение и ухание на цветове. Такива са тенденциите в чантите за пролетно-летния сезон на 2013 година. Една експлозия от цветове, форми, които задоволяват и най-капризните дами. Изберете този модел, който ще подчертава и завършва вашия имидж.

Малките чантички обещават да са хит този сезон. С дълги дръжки, които може да носите през рамо, на рамо или около китката. Закачливо се свързват с цветовете от дрехите ни.

Чантите тип „торба“.

Изключително удобни и елегантни. Формата, по която ще ги разпознаете е най-често правоъгълна и завършва с цип, копче или без нищо. Две къси дръжки или пък допълнително една по-дълга, за да може да се носи през рамо.

Свързани статии

Чантите с ресни са в класическо кафяво или пък в ярки цветове. Имат лека винтидж закачка. Ресните са подходящо допълнение както към рокля, така и към дънки, къси панталонки. Изразяват свобода и настроение.

Чанта тип „раница“: минималистични форми, класически стил и лукс. Това предлагат в колекциите си за пролет-лято 2013 година DKNY, Versus и Hermes.

 

Чантите с животински принт. Абсолютен фаворит е щампата на питон. В класически цветове или пък по-цветно представени. Един невероятен показ на дивото в градската среда, което ни подаряват Botega Venetta, Elie Saab,Stella McCartney и други марки.

Десени и щампи: Има най-различни щампи и десени. модерна е една игра и смесване на геометрични фигури с флорални мотиви и 3D ефект. Тези отпечатъци присъстват в колекциите на Louis Vuitton, Proenza Schouler и други.

Изрязани чанти: Красиво изрязани в кожата форми, издълбани повърхности, създават усещане за фентъзи и придават един особен чар. Едно пътуване във времето, което много напомня за тазгодишната колекция на Alexader McQueen.

Прозрачни чанти и онези малки бижута наречени „клъч“. Абсолютен бестселър в чантите за 2013 година при Burberry, Stella McCartney, Gucci и други. Невероятно представяне на цветове и форми, една неповторимост, която не може да скрие нищо. Така че дами, осмелете се!

Снимки: Getty Images

Коментирай