Мода

Коланите – още едно бижу

Какви колани да изберем

14.05.2013г. / 11 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Снимка: Getty Images

Снимка: Снимка: Getty Images

Коланите са незаменим аксесоар. Те придават женственост, защото подчертават женските линии. Толкова разнообразни по отношение на десен, форма, катарами, камъни. Могат да бъдат носени с висока или ниска талия. Да бъдат съчетани по най-разнообразни начини и дори да са в съвсем различен стил от цялостния имидж.

Свързани статии

През 2013 година ще носим много колани. Тънки, по-широки, кожени или текстилни. Забелязва се един превез на високите талии. Затова следващите няколко интересни предложения ще ви дадат интересни идеи как да носите коланите и какви да бъдат те.

Тесен колан с камъни много красиво се съчетава с рокля от ефирна материя.

Широк ластичен колан е подходящ за рокли. Широк колан в златно добре се съчетава с гащеризон.

 

 

 

Колан бижу в причудлива форма описваща цветя.

Разбира се, може да предпочетете кожени колани с нежно изрязани форми в тях, текстилни колани с бродерии или капси, с големи катарами, по които има много камъни. Широките стоят красиво и на поли с висока талия, особено ако полата е разкроена и пада богато надолу. Тесен колан подчертава стилно талията, когато е поставен на панталон с висока талия, пола, рокля, гащеризон. Намерете подходящите и ги съчетавайте така както ви харесва, играйте с въображението си.

Снимки: Getty Images

Коментирай