Мода

Лятна магия в цвят корал

Носете дрехи и аксесоари в коралов цвят през цялата година

12.06.2013г. / 16 10ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Посрещаме лятото заредени с позитивизъм и добро настроение. Всичко около нас е цветно и красиво. Изразяваме своите емоции, носейки красивите цветове на природата. Зелено, когато се сещаме за мириса на тревите, жълто- за безкрайните слънчеви лъчи, синьо и смарагдово зелено – за безкрайността на морските вълни.


И не на последно място един цвят, който можем смело да наречем новото черно – цвят корал. Изключително модерен, мек, преливащ се цвят. Тези приятни преливания са подходящи за всички дами, независимо от цвета на косата, дали кожата им е по-тъмна или светла.

Игрите с кораловия цвят или както някои го наричат цвят сьомга са разнообразни. Много лесно може да комбинирате рокля в коралов цвят, защото той е комбинативен. Съчетава се прекрасно със зелено, златно, сребърно, бяло, синьо, оранжево и много други цветове.

Един съвет, когато изберете да облечете коралова рокля нека другите аксесоари бъдат контрастни.

Много дами допускат тази грешка.

 

Не е задължително и аксесоарите да бъдат в цвета на роклята.

Може да има акцент от цвета, който сте избрали да ви бъде като основен. Но нерядко се получава едно разминаване между различни нюанси на един единствен цвят, което не изглежда естетически красиво и добре.

В такива моменти казваме, че цветовете се „бият“. Дайте свобода на въображението си или се обърнете за съвет към вашия продавач-консултант.

Но винаги имайте нещо в гардероба си, което да е цвят корал. Независимо дали е лято, есен или зима, винаги когато пожелаете може да облечете или добавите акцент в този цвят.

Представете си колко пъстра и красива зима ще бъде, ако обуете плътен чорапогащник в цвят корал. А защо не впечатлите още това лято като изберете красив преливащ се бански, с тъмно кафява плетена кошница, шал, увит около главата разбира се с коралови цветове и още нещо. Обемни бижута и много настроение.

Снимки: Reuters

Коментирай