Мода

Секси с няколко килограма отгоре? Да, ето как!

Модната индустрия винаги има решение за фигури, които далеч не са перфектни

21.08.2013г. / 13 45ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

В стремежа си да изглежда красива и секси, жената се подлага на какви ли не изпитания. От строги диети до пластични интервенции.

Пътят на красотата не трябва да бъде прекъсван. Той е дълъг, а  в него се жените се учат на постоянство. Когато говорим за фигурата на женското тяло, мненията за секси  и привлекателна линия за противоречиви. Едни от най-красивите дами в шоубизнеса доказаха, че може да бъдеш секси дори, когато не влизаш в размера 90-60-90.

Пищните им и закръглени  форми накараха много жени по целия свят да повярват в себе си. Да започнат да харесват телата си. Може да ли да си секси с няколко килограма отгоре? Да, може!

Адел

Наскоро певицата сподели, че никога не е имала проблем с това как изглежда. Предпочита да обядва в приятна компания на нейни близки и приятели, отколкото да посещава тренировки във фитнес залата. Доверява се на черния цвят, но червените флорални мотиви и отиват не по-малко. Тя е доказателство, че размерът "+" може да бъде секси.

Дженифър Лопес

Това секси тяло тренира поне два пъти седмично под зоркия поглед на фитнес инструктор. Пищните й задни части са нейна запазена марка. Тв никога не би била толкова красива и сексапилна, ако имаше по-малко дупе. 


Кристина Агилера

В последните няколко години певицата напълня драстично. Въпреки това на всички събития, на които тя се появяваше, беше зашеметяваща. Не се затвори в скучното черно, а избра светлите и нежни тонове. В последните месеци, тя отново започна да влиза в старата си форма.

Марая Кери

Певицата трудно зачена своите близнаци. В продължение на няколко месеца тя бе подложена на хормонална терапия. Няколкото килограма отгоре не я направиха по-малко красива и привлекателна.

Бионсе

Тази фигура на пясъчен часовник крещи "секс". Пищните и стегнати бедра и задни части, изместиха кльощавите и безформени тела.

Кейт Уинслет

Нейният сексапил беше забелязан във филам "Титаник". Актрисата винаги е имала някой друг килограм в повече и именно това я прави невероятно женствена и истинска.

Модната индустрия винаги има решение за фигури, които далеч не са перфектни. Когато дамата е с голяма бюст добре е да избере блуза или рокля, която да го подчертае. Ако има закръглено коремче и трябва модел, който свободно да пада под гърдите. Секси закръгленото дупе и бедра биха изглеждали чудесно и в по-тесни дънки.

Кой размер е секси? Не размера, а излъчването на жената я кара да се чувства и изглежда по този начин. Обичайте телата си, грижете се за тях и бъдете женствени и желани дори с няколко килограма отгоре.

Снимки: Reuters

Коментирай