Мода

Какво издават обувките за характера ви?

Изборът на обувки отговаря на черти от вашия характер

03.09.2013г. / 17 20ч.
Мария Дуковска
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Жените и обувките са в една вечна любовна връзка, която никога няма да има край! Едва ли има жена, която да не обича да си купува обувки и те да не са любимата част от външния й вид. И дрехите са важни, разбира се, аксесоарите, гримът, но обувките са нещо по-специално. Те говорят за характера и стила ни повече, отколкото може да си представим. Каква сте вие, според обувките, които предпочитате:

Свързани статии

Чехли тип джапанка

Вие предпочитате комфорта пред суетата. Обичате да ви е удобно и не ви пука какво ще си помислят другите за вас. Само човек, който не се влияе от чуждото мнение, би обул такъв тип чехъл и на друго място, освен на плажа.

Обувки с животински десен – леопардова, тигрова, змийска шарка

Такъв тип обувки предпочитат само много екстравагантни дами, които обичат да са в центъра на вниманието и не се страхуват да бъдат обсъждани от другите хора. Напротив, те се стремят именно към такава реакция и не се притесняват да дефилират и демонстрират вкуса си към подобен стил обувки.

Боти тип кубинка

Жената, която си купува такъв тип обувка е от т. нар. тип мъжко момиче. Справя се с живота, самостоятелна е, не обича чужда намеса в делата си. Не е много женствена, предпочита удобството и възможността бързо да избяга, ако стане напечено.

Високи, тънки токчета

Сексапил, елегантност и стил – това изразяват обувките с тънко и високо токче за своята притежателка. Ако вие обичате да носите често такъв тип обувки, било то затворени или сандали, вие обичате себе си, тялото си и най-вече краката. Обичате да ги показвате и не се притеснявате от външния си вид. Напротив, умишлено търсите секси ефект във външния си вид, дори и залагайки само на обувките. Смела и самоуверена жена!

Обувки с висок дебел ток

Обичате да изглеждате стилно и елегантно, но не държите на всяка цена да ви болят краката, затова избирате високи, но дебели токове. Женствена сте, но в границите на разумното, без да излъчвате прекален сексапил и най-вече държите на комфорта си.

Кецове

Жената, която избира често да носи кецове, със сигурност държи на удобството и не е привърженик на елегантните облекла. Смята ги дори за малко префърцунени. Тя смята, че външният вид е просто обвивка, а вътрешността е най-важна и тя не се изразява задължително със скъпи, безкрайно високи обувки.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
jiji ( преди 10 години )
nosq predimno kecove i opredelenieto za men e dosta vqrno
отговор Сигнализирай за неуместен коментар