Мода

Deichmann представи тенденциите за сезон есен-зима на „концерт на обувките“

Капси, полуботи и рокерски ботуши ще са хитовите модели тази зима

21.09.2013г. / 15 45ч.
Аз жената
Снимка: Deichmann

Снимка: Deichmann

Deichmann представи новите тенденции в модата при обувките за новия сезон с бляскав музикален пърформанс. На малък концерт в изпълнение на Теодор Койчинов видяхме как актуалното за сезон есен-зима 2013-та/2014-та се въплъщава в специфични стилове и ситуации, в които попадат съвременните активни дами.

Артистичната небрежност среща дамския шик, уличната мода се преплита с авангарда, якият рокерски стил застава до елегантността с излъчването тип „Грейс Кели“, женствеността и пънкът вървят ръка за ръка, строгият стил застава до спортния, хеви метълът се комбинира с кашмира, карираният десен е в черно-бяло, а черното се съчетава със зимните пастелни тонове.

Модните тенденции за есен-зима 2013-2014 не биха могли да бъдат по-разнообразни и по-контрастни.V.I.S (Very important shoes) за сезона са мокасините, обувките на висок ток, полуботите и ботите, които могат да бъдат от много елегантни до спортни тип „сникъри“, ботушите в каубойски и гаучо стил, както и ботуши с различна височина на частта по крака и тока.

И при дрехите и при обувките този сезон важи с пълна сила: черното е новото черно! То доминира като новият моден цвят за сезона, заедно с цветовете на скъпоценни камъни като рубиненочервено и смарагдовозелено или сапфиреносиньо, които също играят важна роля и подчертават като бижу женствеността.

Акцентите в дамската линия обувки на Deichmann са разнообразието от капси, които придават „желязна“ визия и могат да бъдат открити не само върху по-грубите ботуши, но и на почти всички модели. Друг важен моден детайл е камуфлажният десен, който присъства в новите аксесоари в бежови, маслиненозелени и землисти нюанси.

Новите тенденции при обувките са:

Равните: Неотдавна мокасините се появиха на модната сцена и станаха любимите равни обувки наред с балерините, извоювайки постоянно място в дамския гардероб! Тази есен те са особено актуални с декорация от капси!

Капси и високи токчета: Модерният металик въвежда капсите навсякъде – върху обувките, чантите, аксесоарите! Те могат да бъдат открити не само върху небрежните и груби модели, но и при по-женствените.

Високи токчета в глеймър стил: Повече, никога не е в повече! Истински глеймър вид имат класическите обувки на висок ток тази есен: допълнения като декоративни панделки, капси и стъклени камъчета допринасят за добро настроение и привличат вниманието!

Високи токчета "DE LUXE": Преди ниските температури да ни пренесат в сезона на ботушите, насладете се на своя голям момент – обувките на висок ток! По-рано рядко сме ги виждали в такова голямо разнообразие и благодарение на луксозната им декорация, в момента те имат огромен моден потенциал!

Спортни с клиновиден ток: Те почти в крачка завладяха света на модата, така че актуалните спортни модели с клиновиден ток не бива да липсват и през тази есен сред фаворитите ни! Те особено добре подчертават новата небрежност в модата и са суперудобни!

Капси и полуботи: Капсомания!!! Новият, актуален стил с безкрайно много капси, които са навсякъде и върху актуалните боти и ботуши, свидетелства за една модна революция на лукса!

Рокерски ботуши: Те отдавна са въплъщение на понятието за небрежност, свободолюбие, близост със земята и преди всичко на собствен стил: рокерските ботуши! Дали като нарочно избран стилов контраст към роклята или с небрежна визия, те са вечно актуални и са абсолютно задължителни през есента!

Груби ботуши: Каубой, гаучо, пънк & рокшик ... Небрежните ботуши с груба подметка придават усещане за дързост и смелост и сега са на първа линия на модната сцена! Новите символи на свободата, които често се появяват с декорация от капси, предлагат много причини да се радваме на есента!

Боти с клиновиден ток: Една абсолютна константа в модата на ботушите са така харесваните клиновидни токове! Те не само осигуряват удобство на стъпалото, но преди всичко се радват на голяма популярност заради подчертано женствената си визия.

Особено елегантни и шик са в цветовите комбинации от велур!

Черни полуботи: И при модата на обувките важи правилото: черното е новото черно! Семпъл, непретенциозен и супершик – това е актуалният цвят за сезона. Липсата на ярки нюанси насочва погледа към същественото. Безспорно предимство: черните полуботи са гениална възможност да изразим собствен стил!

Ботуши с висок шафт: Неотменим аксесоар, особено през зимния сезон: те не само топлят, а са и изключително актуални! А изборът на ботуши тази година е огромен! Дали по-груби ботуши с връзки или класически елегантни ... желателно е да ги имаме, и то всички!

Зимни ботуши: В големите студове и кишата ботушите с топла подплата са задължителни! Те издържат на снега и на леда, а гумените им подметки не се хлъзгат и ни предпазват от нежелани инциденти! Най-хубавото е, че те са не само практични, но и изключително стилни спътници през зимата!

Снимки: Deichmann

Коментирай