Мода

Модели палта за есен-зима 2013-2014

Палта с двуредно закопчаване

23.09.2013г. / 12 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

 

При смяната на всеки сезон преглеждате гардероба си. Отделяте тези дрехи, които вече не желаете да носите и освобождавате място на новите колекции. Със сигурност вече сте решили какво искате да носите като връхна дреха за есенно- зимния сезон.

И това е нормално, защото още в средата на лятото се запознахме с тенденциите за есен-зима 2013-2014, които търговските обекти ви предоставиха. Ако сте решили тази година да си смените палтото или просто да имате едно ново, ще ви бъде трудно да изберете модел.

Големият избор понякога затруднява, защото всеки модел носи своя чар и стил.

Ако харесвате класическите модели палта, и тази година ще може да ги носите. Те са прави или леко завършващи (като лале), със секретни копчета, големи и дълбоки джобове. Яката може да носите както обикновено или леко повдигната.

От друга страна са палтата в стил Шерлок Холмс. Двуредно закопчаване, къси или леко разперени като пелерина.

Не забравяйте и коланът, който е важен аксесоар не само към панталон, дънки и т. н.

Палтата с колани ще са изключително актуални. Те създават една красива визия. В меки и комфортни линии, прецизно изработени, а коланите ще се поставят с малко по-висока талия. Ако имате класически модел палто, поставете по-широк кожен колан, ще стои шик и елегантно.

Късите и дълги кожени палта също намигват закачливо от модните подиуми. Много кожи и естествен косъм.

Актуални, удобни и красиви са и тези палта, които са с качулка. При някои модели тя може да се сваля. Закопчаването при тях е с големи дървени копчета или цип.

Разгледайте галерията ни и изберете вашето ново палто.

Коментирай