Мода

Цветните панталони – задължителен елемент от облеклото

Бъдете различни!

26.09.2013г. / 12 45ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Здравей, есен! Минали са само няколко дни от настъпването на астрономическата есен. Посрещате я много цветни и шарени, изпълнени с настроение, благодарение на красивите идеи, които създадоха дизайнерите за предстоящите сезони.

От слънчевото жълто, до красив патладжан, в гардероба си трябва да вкарате малко повече десени и цветове. Що се отнася до панталоните, тенденциите ви насочват към модели с по-ниска талия, с дължина до глезена, модели, които се стесняват по крака.

Бъдете актуални като се доверите на щампите и десените при избора на панталон. Хубавото на тези панталони е, че са комбинативни. Много цветове, които се разхождат по материята позволяват да добавите горна част, която да е във всеки един цвят от панталона. За тези, които са по-смели, е идеята да добавят нещо цветно в друг десен или мотив.

Знаете, че смесването на десени е изключително актуално, но не и задължително. Имате свободата да избирате. Чудесно се съчетават панталон и сако, които са с едни и същи мотиви. Щампите и десените, които ще срещнете при цветните панталони са флоралните мотиви, каре, вълнообразни линии, геометрични фигури, ренесансови елементи. Някои от тях са фино заобиколени от златни шевици, ламе, пайети и бродерии.

Разгледайте галерията ни и се вдъхновете за нещо по-цветно.

Коментирай