Мода

Секси с повече обем в косите

Как да оформите красиви букли

10.10.2013г. / 10 00ч.
Михаела Лазарова
Модел на Ботега Венета. Снимка: Reuters

Модел на Ботега Венета. Снимка: Reuters

Модните подиуми диктуват не само как да бъдете облечени през есента и зимата на 2013-2014 година, но и какви прически да изберете. Бляскавите представяния на колекциите на Ботега Венета и Марк Джейкъбс са само част от тези, които представиха пред публиката невероятен обем от красиви и перфектно направени къдрици.

Къдриците винаги придават повече чар и женственост на визията. Леко напомнят за 40-те, секси са и трябва да ги носите винаги, когато искате да сте в ролята на съблазнителката. Как да постигнете желания обем?

Свързани статии

Има разнообразни варианти за оформянето на букли. От различни ролки до преси, ретро преси и класически маши. Трябва да разделите косата на сектори. Когато навивате косата на машата, започнете да навивате на 5-6 см от скалпа, ако искате да получите къдрици в стил Ботега Венета.

След като накъдрите кичура коса, съберете го леко и го задръжте с помощта на фиба. Така направете със всеки следващ. Нека получените къдрици се изстудят няколко минути. След това махнете фибите една по една и леко прокарвайки пръсти между тях ги разрешете. Оформете пътя на косата, сложете красива фиба и фиксирайте с малко лак. Разгледайте галерията ни с още предложения за красив обем в косите.

Снимка: Reuters

Коментирай