Мода

Четири трика за добро настроение

Един нов чифт обувки ще ви зарадва, нали?

22.10.2013г. / 09 44ч.
Мария Дуковска
Снимка: Koketna.com

Снимка: Koketna.com

Случвало ли ви се е да се събудите и сякаш всичко да пречи на доброто ви настроение?
Пропуснали сте алармата на телефона, хващате най-големите задръствания, имате купища задачи и само няколко часа за изпълнението им, струва ви се, че всичко и всички са срещу вас... Познато, нали?

Е, ето и няколко трика, с които нито едно от тези неща да не може да свали усмивката от лицето ви!

Превърнете лошото настроение в повод за чифт нови обувки! Това е универсално лекарство за всяка истинска жена. Избягайте от стандартните цветове и форми в гардероба ви и се поглезете с нещо впечатляващо. Страхотна идея, но нямате време за дълго обикаляне по магазините?

Бърз тур из някой онлайн магазин е перфектното решение за вас. Така неусетно ще се сдобиете не само с нови обувки, но и с всички модни попълнения, за които все не ви остава време.

Ако копнеете за нещо ново, но не искате да нарушавате месечния си бюджет, ето тайната на всички, пристрастени към модата – следете редовно секциите с намаление. Там може да откриете истински фешън находки, а цените са повече от достъпни. Този трик ще ви помогне да се отървете от угризенията, съпътстващи всяка нова покупка.

В края на напрегнат ден не пропускайте да покажете новите си придобивки и да излезете на по питие в компанията на близки приятелки. Започнете още днес! Така усмивката няма да слиза от лицето ви.

Коментирай