Мода

Вижте българската претендентка на конкурса „Мис Вселена“

Венета Кръстева ще представя България на престижния конкурс, Филип Киркоров и Стивън Тайлър ще са жури

08.11.2013г. / 10 45ч.
Мария Дуковска
Венета Кръстева, българската претендентка за престижната титла.

Венета Кръстева, българската претендентка за престижната титла.

Доналд Тръмп и Пола Шугарт, президент на организацията „Мис Вселена“, обявиха списъка от известни личности и експерти, които ще журират на престижния конкурс. Той ще се проведе тази събота, 9 ноември в Crocus City Hall в Москва, информират от ПРофайл.

Звездното жури ще бъде в състав:

• Стивън Тайлър, фронтмен на Aerosmith и вокалист

• Шеф Нобу, известният готвач и притежател на едни от най-добрите ресторанти в света- Nobu и Matsuhisa

• Тара Липински, Златен медалист по фигурно пързаляне

• Керъл Алт, TV звездата на Fox News Channel, известен супермодел, актриса, автор, предприемач и привърженик на суровоядството

• Анна В, супермодел, актриса, филантроп, наставник на предстоящия сезон на Oxygen "The Face " и с девет последователни изяви в Sports Illustrated.

• Фарук Шами, основател на Фарук систем, създател на марката CHI и предоставящ грижата за косата на Мис Вселена 2013.

• Итало Фонтана, дизайнер на U- BOAT часовници

• Филип Киркоров, култовата руска поп звезда

В допълнение към своите съдийски задължения, Стивън Тайлър ще се изяви и като певец. Програмата включва и изпълнения на номинираната за Грами банда Panic ! At The Disco. Както беше обявено, Томас Робъртс и Мелани Браун, по-известна на публиката като Mel B, ще са водещи на конкурса, а Джени Mей, призната за моден експерт ще бъде коментатор.

Претендентките за Мис Вселена, представляващи 86 страни ще се състезават в три категории: бански костюм, вечерна рокля и интервю. А на края на конкурса Мис Вселена 2012 Оливиа Кулпо ще короняса своята наследничка . Дизайнерът на италианския бранд за бански костюми и бельо Yamamay ще представи официалната си колекция по време на конкурса, в която е включен бански на стойност един милион долара, украсен със смарагд, рубин и диамант. Новата Мис Вселена ще бъде снимана с уникалния костюм в деня след събитието. Феновете могат да гласуват за любимата си участничка във www.missuniverse.com или www.telemundo.com.

Мис Вселена е съвместна организация на Доналд Тръмп и NBCUniversal. Конкурсът е глобална общност, даваща модели за подражание на красота, здраве и лидерство за младите жени на днешния ден. Организацията е посветена на партньорството с благотворителни организации по целия свят и за увеличаване на HIV / СПИН осведомеността чрез фокусиране върху здравните проблеми на жените.

Нашата представителка, Венета Кръстева, замина за руската столица с пет куфара дрехи, като изящната носия, с която тя се представи на един от кръговете е дело на дизайнерката Светла Димитрова, петкратен носител на Златната игла. А красивият тоалет за финалния кръг на конкурса е от Катя Роуз.

Коментирай