Мода

Принтове, велур и бохемски шик за пролет 2014

Модната марка H&M представи пролетно-летните тенденции за 2014

27.11.2013г. / 17 32ч.
Мария Дуковска
Принтове, велур и бохемски шик за пролет 2014

В предстоящата пролет градският стил се превръща в бохемски шик с една закачлива и оригинална колекция. Плътно прилепналите якета с нашивки от кожа и велур придават модерен стил, а вталените якета с графични принтове създават впечатление за по-изваян силует.

Блузите с волани добавят мекота, но в техен контраст откриваме блуза с дълъг ръкав в матово-метален цвят за по-грубоват вид.

Велурените клинове с принтове дават усещане за плътност, докато прилепналите джинси са леко клоширани на глезена. Деликатните рокли от памучен муселин носят усещане за ретро романтика, а роклите с графични принтове са покрити с гадателски символи, които създават чувство за градски мистицизъм.

Това бохемско усещане продължава и при дамските аксесоари, където големите бижута и колани с мистични елементи се съчетават много добре с дрехите.

Високите велурени ботуши тип чизми показват, че обувките с равна подметка имат характер, а елеците са акцентът на сезона за придаване на завършек на тоалета.

„Допада ми как можеш да се забавляваш с градския стил на H&M тази пролет. Стилът е едновременно грубоват и игрив и може да се носи по много различни начини. Впечатляващ е начинът, по който жените днес се обличат, като изразяват себе си чрез декоративни елементи, съчетани с актуалните задължителни градски модели, за да създадат свой собствен уникален гардероб“, споделя Ан-Софи Йохансон, главен дизайнер на H&M.

Снимките са от представяне на новата пролетна колекция в шоурума на H&M.

Коментирай