Мода

Катя от „Ритон“ в секси фотосесия

Известната певица засне провокативна фотосесия с еротично бельо

04.12.2013г. / 12 34ч.
Мария Дуковска
Снимка: Playboy

Снимка: Playboy

Катя от дует „Ритон“ се появи на корицата на списание Playboy с еротична, но елегантна фотосесия. Снимките на звездата, която в момента се изявява и като ментор в предаването „Музикална академия“, е част от специалния „облечен“ брой, който се издава по повод 60-годишния юбилей на мъжката библия.

Фотосесията е изключително стилна и е придружена от интервю с Катя, в което звездата дори се шегува, че „жените се делят на Ритонки и Бюстабанлийки“. Известна с големия си бюст, Катя смело позира по бельо и в изискани тоалети, с които изглежда зашеметяващо и показва, че става все по-красива с годините. 

На корицата е с модел с меки чашки, който е подходящ за дами с голям бюст, благодарение на страхотната подкрепа, която предлага. Става въпрос за Idina balconette, който се предлага в размери до чашка H. Той е в много актуалния ретро стил и с изискана дантела, която допълва женствената визия на Катя.

Катя разкрива деколтето си и по-изрязан модел, а именно Neve. Този модел е с твърди и дълбоко изрязани чашки и оформя бюста по невероятен начин и създава мечтаното и съвършено кръгло деколте. Всички дами ще се радват да научат, че този модел е подходящ както за малки, така и за средно големи и големи гърди и е идеален за дрехи с дълбоко деколте.

Следващият модел, който облича Ритонката за стилната фотосесия е Sienna – страхотна кръгла форма, която придава по-прибран вид и визуално смалява големия бюст.

Изключително красива комбинация от сатен и дантела до чашка К, този сутиен е най-добрия приятел на големия бюст. Великолепният модел „Clara“ също стои зашеметяващо на популярната певица. Моделът е специално създаден за дами с по-голям бюст, заради вертикалния банел, който събира гърдите една към друга. Абсолютен хит заради красивото повдигане и кръглите му форми, „Clara“ стига до чашка J.

Снимки: Playboy

Коментирай
1 rate up comment 1 rate down comment
мъж ( преди 10 години )
До естет Абсолютно си прав. Жалка картинка с виме увиснало до коленете,с тлъстини коуто дори фотошиоа не е могъл да оправи
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 1 rate down comment
естет ( преди 10 години )
На 55 години се очаква една жена да има по голямо уважение към себе си и да не се излага с евтини,снимки в списания за мъже. Още повече че Ритонката е отблъскваща разляла телеса като крава.Късно и е вече да прилича на фолкаджиика,а и плейбой е за млади момичета. Няма ли кой да и каже,че е жалка и смешна
отговор Сигнализирай за неуместен коментар