Мода

Актуални прически според зодията

В крак ли сте с модните тенденции за сезона?

10.12.2013г. / 11 20ч.
Илияна Николова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Всеизвестно е, че представителите на различните зодиакални знаци носят в характера си разнородни черти. Пъстрата палитра от индивидуалности се отразява и върху външния вид, особено на дамите. Вижте какво вещаят звездите за вашата прическа през зимния сезон и кой стил подхожда най-много на зодията ви!

Овен

Овните имат гъста, силна коса, често с дръзки къдрици. Те обичат крещящи цветове, които им придават повече драматичност, в сравнение с избора на стандартен цвят. Овните могат да са малко непрактични в това отношение, тъй като са склонни да се впускат в драстична промяна, без да обмислят дали ще им подхожда. Емоционалността им е в състояние да ги срине в такъв момент. Ако прическата, която са избрали, не се поддържа лесно, са готови моментално да се откажат. Направете си кичури през зимния сезон. Ще се изненадате колко кандидати от противоположния пол ще бъдат привлечени от вас.

Телец

Телците са небрежни, елегантни, естествени. Те не обичат прически, които са прекалено претенциозни. Дори понякога са малко разхвърляни. За тях е достатъчно косата им да е чиста и спретната. Уверете се, че споделяте правилно вижданията си за прическата с вашия фризьор. За зимния сезон изберете отново нещо непретенциозно, което ще ви е удобно в това време от годината, което предполага носенето на шапка.

Близнаци

Представителите на тази зодия обичат резките промени. Привърженици са на нестандартното. Могат мигновено да преминат от дълга до кръста коса към съвсем къса, екстравагантна прическа. Ако си харесат някоя модна подстрижка са готови на всичко, само и само да я постигнат. Звездите ви подканват да се спрете на един цвят през зимния сезон, който сметнете, че най-добре ви определя.

Рак

Жените от зодия рак са особено женствени. Обичат лесния и сексапилен стил. На тях им отиват дълги, прави коси или меки, нежни къдрици. Съветът на астролозите е да опитате нещо ново! Впуснете се в някаква дръзка промяна! Ще ви донесе позитиви през тази зима.

Лъв

Подобно на овните, и лъвиците имат буйна коса, често със собствено мнение. Гривите им са гъсти и дълги. Обичат да не се ръководят от модните тенденции, а от собствения си стил. Косата е тяхна запазена марка. През сезона наблягайте на нежните масажи на скалпа. Това ще укроти гривата и ще ви помогне да релаксирате косата си в студовете.

Дева

Девите са изключително изискани, с блестящ и подреден косъм. Спретнат и стегнат стил им придава вид на перфекционисти. Обикновено избират къси прически, най-много до раменете. Косъмът е изящно изправен. Жените деви държат на външния си вид и не биха допуснали да се представят в лош вид. Според астролозите тази зима девите трябва да се придържат към стила си, само да внимават да не прекалят с подстрижката!

Везни

Жените от тази зодия също се славят с изтънченост и елегантност. Любителки са на плитката, кока, секси конската опашка. Сега е чудесен момент да смените прическата и да експериментирате! Впуснете се в приключението и се забавлявайте!

Свързани статии

Скорпион

Скорпионите са сексуални натури. От тях непрекъснато струи сексуална енергия. Привърженици са на богатите цветове – бляскаво кестеняво или наситено златисто русо.

Подстрижката им е стратегическа, съобразена с овала на лицето. Скорпионите се изявяват в двете крайности – или са с тотално женствена, интензивна прическа със секси къдрици, или супер къса коса в момчешки стил. Обърнете внимание на хидратирането на косата си през зимата. Потърсете най-подходящия за вас продукт за поддържане на краищата.

Коментирай