Мода

Как да се обличате така, че да изглеждате по-слаби?

Има трикове и за това!

23.01.2014г. / 12 50ч.
Илияна Николова
Снимка:Reuters

Снимка:Reuters

Всяка жена има части от тялото си, които не харесва. Винаги трябва да внимаваме какви модели и цветове дрехи купуваме, за да изглеждаме добре. Но с помощта на някои трикове и благодарение на съобразителността ви, ще можете да постигнете желания външен вид. Само трябва да подбирате внимателно!

 

Избирайте дънки или панталони в тъмни цветове. Подходящи са обувки, които не обгръщат глезена. Избягвайте хоризонтално райе – то разширява допълнително. По-добре носете вертикално. И винаги, без изключение, купувайте дрехи с точния размер! Прекалено тесните дрехи ще накарат разни месца да щръкнат, не откъдето трябва. А прекалено големите ще ви направят да изглеждате още по-широки, отколкото всъщност сте!

Избягвайте да избирате дрехи с щампи, цветни апликации или акценти върху проблемните зони, които искате да скриете! Ако искате да отвлечете вниманието от нещо, не насочвайте погледа на околните към него! А и цветните емблеми допринасят допълнително за оптичното разширяване на фигурата.

Носете високи токове или платформи! Височината ще помогне визуално да ви възприемат като по-слаба. Също така не купувайте обувки с каишки през глезена. Това е много рискован ход и трябва да сте сигурни, че имате изключително тънък глезен, за да си го позволите!

Коментирай
Свободно време