Мода

Стилни идеи с шалове

Как да носим шалове през тази есен

14.10.2014г. / 13 51ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thenewmrshamilton.com

Снимка: thenewmrshamilton.com

Шаловете са един от задължителните дамски аксесоари, особено през есента. Те поставят един стилен завършек на визията ви и придават топлина. Има много и различни модели шалове, които може да комбинирате по разнообразни начини.

Днес ще ви покажем няколко стилни предложения, които да направите част от вашата визия.

Шал-яките са един от най-предпочитаните модели. Удобни са, падат лежерно и могат да се носят върху риза, вталено сако, рокли и палта. Този модел е съчетал такъв шал в цвят капучино, който чудесно се допълва с останалите цветове от визията.

Ако искате вашата визия да изпъкне и да направите впечатление, носете тънките и ефирни шалове по този начин, когато сте облечена с рокля. Това елегантно предложение е на Burberry. Облечете любимата си ефирна рокля. Поставете тънко коланче с висока талия, а шалът поставете по този начин. Той трябва да минава под коланчето.

Обемните и меки шалове. Те не само са топли, но в слънчевите дни могат да заменят връхната дреха. Може да ги откриете в красиви и разнообразни цветове.

Тук имаме геометрични фигури и много цвят върху шала и райе върху блузата. Стилно, красиво и елегантно.

Свързани статии

Карето – класическо, елегантно, неостаряващо в разнообразни варианти. Един задължителен елемент от вашия есенно-зимен гардероб. Добавете го под формата на обемен шал, който да носите по този начин.

Не забравяйте за брошките. Те могат да превърнат и най-обикновения шал в красив аксесоар.

Снимки: Thenewmrshamilton.com, Reuters, Pinterest

Коментирай