Мода

Повече обем в дрехите за есен-зима 2014-2015

Бъдете оригинални

30.10.2014г. / 08 01ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Зимата винаги ни изненадва, но не и когато става въпрос за мода и това какво да облечем. Винаги се водим от последните модни тенденции и експериментирайки с кройки, линии, цветове и материи успяваме да създадем свой уникален стил.

Днес ви представяме няколко невероятни идеи, които да направите част от вашия зимен гардероб.

Обръщаме внимание на топлите връхни дрехи. Класическата линия е раздвижена както при палтата, така и при якетата. Ще бъдат актуални така наречените въздушни якета.

С вата или пух и пера в разнообразни дължини, те са тотален зимен хит и са част от колекциите на Junya Watanabe, Kenzo, Chloé.

Хубаво е, че подобни модели могат да бъдат стилен завършек на вашата ежедневна или по-елегантна визия. Елегантността невинаги следва класическите форми и цветове, просто погледнете на нея през друга призма.

Този характерен обем за връхните дрехи се наблюдава и при полите и панталоните, изработени от материя, напомняща неопрен. Ярки цветове, разкош и кукленско намигване предлага есенно-зимната колекция на Kenzo.

Свързани статии

Уверяваме ви, че подобни поли и дори блузи с обем от неопрен може да откриете в почти всеки моден бутик у нас и то на много достъпни цени. Затова не пропускайте освен в горната част на облеклото, да добавите повече обем и в долната.

Обемните поли и панталони е добре да съчетаете с леки и ефирни материи при ризите и блузите. А ако откриете подобна блуза с обем, за долна част изберете пола със същия акцент или панталон, дънки, които да подчертаят вашата секси фигура.

Снимки: Reuters

Коментирай
Свободно време