Мода

Дантела и страст на фламенко в колекцията на Dolce&Gabbana (галерия)

Кои са основните акценти, които ще бъдат водещи за пролет-лято 2015 година

27.11.2014г. / 10 10ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Неповторими и както винаги със зашеметяваща пролетно-лятна колекция... В рамките на седмицата на модата в Милано любимият на много дами моден гигант Dolce&Gabbana представи своята колекция за пролетта и лятото на 2015 година. Вдъхновение, очарование и напомняне за Сицилия и Испания.

Колекцията на талантливите дизайнери за следващите сезони е силно повлияна от традициите и културата на красива Испания. Въпреки това да се усеща в кройките, елементите и цялото настроение, което създават изработените модели, Доменико и Стефано са оставили и запазено място за елементи, които да напомнят и за Сицилия.

Кои са основните акценти, които ще бъдат водещи според тях за пролет-лято 2015 година?

Обърнете внимание на дантелата, която ще бъде предимно в черно и червено. Разкошни дантелени апликации, бродерии на флорални мотиви ще са задължителни върху ефирните блузи, рокли и поли. Покажете своята нежност и невинност, добавяйки красив аксесоар в косите като червени рози.

Не пропускайте пищните и обемни обици в злато, които допълват визията в стил Сицилия. Не забравяйте и за шармантните малки чанти в квадратна или правоъгълна форма отново на флорални мотиви или такива, в които шикът е допълнен от мини представяне на модели от колекцията.

От друга страна колекцията представи и един по-различен образ на съвременната женска същност. Жената, освен като нежно цвете е и силна личност изобразена като матадор.

Свързани статии

Специфичните къси сака с шевици, вталените панталони, белите пищни ризи, корсетите, също ще бъдат част от пролетно-летния гардероб.

Характерна за следващите сезони ще бъде и високата талия при полите, роклите и панталоните, което е едно закачливо напомняне за модата през 70-те. В галерията ни със снимки може да разгледате още снимки, които ще ви очароват.

Снимки: Reuters

Коментирай