Мода

Уловете есента

11.10.2006г. / 00 28ч.
Аз жената
Уловете есента

Не се натъжавайте от първите мрачни и дъждовни дни, а се заредете с енергия и се отдайте на есента. На тази част от есента, която ви кара да се чувствате естествена и желана. Време е да се поглезите. Това, че навън е студено и мокро не означава, че трябва да облечете старите дънки и блузи, които отлежават вече трети сезон и да забравите за прическата, маникюра и грима.

Първото, което може да ви върне усмивката на лицето е някое удобно, подчертаващо фигурата ви облекло, което стои повече като украшение, отколкото като дреха. Обърнете внимание на ботушите, които колкото са по-дълги, толкова по-добре. Също така на късото, вталено яке с много капси и полото, което е толкова меко, че забравяш с какво си облечена.

След като облеклото е готово, не е късно да отидеш на фризьор и да си избереш някоя зашеметяваща прическа, която приятелките ти цяла вечер биха обсъждали. Може също да си направиш кичури в някой есенен нюанс, който е близък до твоя.

Аксесоарите без съмнение са всичко, но ги ползвайте с мярка. Въздържайте се от шарените и накичени дрънкулки, които повече биха ви отивали през лятото.

Шалът е задължителен, а защо не и с ръкави?

Не прекалявайте с грима, нека той да подчертава естествената ви красота.

Намерете някое ново заведение, което ще ви зареди с настроение за веселба. Есента е красива.

Коментирай