Мода

Какво да облека днес

Цвят на тюркоаз

19.05.2015г. / 08 50ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thepeachskin.tumblr.com

Снимка: thepeachskin.tumblr.com

Мирис на цветя, напомняне за екзотика и плажове. В лятната мода за 2015 година един от най-актуалните цветове за сезона е тюркоазът. Затова в рубриката „Какво да облека днес“ споделяме две идеи за визии в цвят тюркоаз.

Нюансите на тюркоаза, които ни напомнят за приказните води на морето са лесни за съчетаване с други цветове от гамата. Няма да сбъркате, ако към тях добавите бежово. Тук имаме стилна комбинация от къси панталонки, които може да замените с пола и ефирна риза от коприна или полиестер.

Не забравяйте за аксесоарите, които е задължително да бъдат обемни и с повече цветни камъни, сред които блести и цветът на тюркоаза. Обувките могат да бъдат сандали на равна подметка, обувки тип балерина или обувки на платформа.

Свързани статии

Както споменахме, цветът на тюркоаза е изключително комбинативен. Ако искате да добавите повече романтика във визията си изберете рокля на флорални мотиви в розово и тюркоаз. Връхна дреха, която е подходяща за този имидж е фина класическа жилетка или вталено сако.

За да допълните романтиката във визията изберете половинки обувки от велур с панделка и пищни бижута, които отново да бъдат с камъни.

Снимки: ifashiondesigner.org

Коментирай