Мода

Какво да облека днес

Блясък в сребърно

04.06.2015г. / 09 50ч.
Михаела Лазарова
Снимки: thepeachskin.tumblr.com

Снимки: thepeachskin.tumblr.com

За лятото на 2015 година често ще ви предлагаме блясъка на пайетите. В рубриката „Какво да облека днес“ споделяме една разкошна визия, която е подходяща за вашите вечерни морски партита или за ежедневието.

Сиво матирани пайети, красиво декорирани върху фин лен, коприна или вискоза. Моделът е съчетал потник в пясъчен цвят със сребърни шевици и пайети. Линията на кройката е свободна, но тънките и кръстосани презрамки на гърба придават загадъчност и сексапил.

Подобен модел потник може да съчетаете с дънки или памучен панталон модел скини, ефирен ленен панталон или къса пола. Подходящи обувки са летните боти, сандали на платформа или ниски сандали с кожени каишки.

Деликатният блясък на пайетите подсказва, че много внимателно трябва да изберете останалите аксесоари към визията. Малката чанта в сребърно с красиви елементи е стилно и интересно допълнение. Що се отнася до обиците, колието и гривната, нека бъдат обемни.

Свързани статии

Сребърните монети в този пищен гердан завършват интересно визията. Напомняне за море, стил бохо и етно елементи. Няколко настроения събрани в едно. Когато искате визията ви да се отличава е много важно какви аксесоари ще изберете.

Затова ви съветваме при всички ваши пътувания да си купувате по някой аксесоар. Така ще изпъквате със стил и индивидуалност.

Снимки: thepeachskin.tumblr.com

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
hehe ( преди 8 години )
ами личи си, че живеем в ориента. Ужасно кичозно нещо подходящо я за Дубай, я за Турция....
отговор Сигнализирай за неуместен коментар