Мода

Флорална експлозия

Красиви идеи с цветя

09.06.2015г. / 09 50ч.
Михаела Лазарова
Снимка: facebook hellonatural

Снимка: facebook hellonatural

Модата за лятото на 2015 година ще бъде подвластна на флоралните мотиви. Ще присъстват във всеки един елемент от визията. Те придават свежест и индивидуалност, затова днес споделяме две красиви идеи с цветя, които ще добавят повече лятно настроение в имиджа ви.

Диадемите и лентите с обемни и красиви цветя може да откриете във всеки моден бутик. За да си направите подобна диадема ще ви трябва диадема без декорация в желания от вас цвят, красиви цветя, които може да закупите от всяка кинкалерия и лепило със силна фиксация.

Ако флоралните мотиви имат подобни дръжки, трябва да ги премахнете с помощта на ножица. След това с помощта на лепилото фиксирайте цветята върху диадемата. Дайте свобода на въображението си и комбинирайте няколко различни цветове. Направете си няколко диадеми, а защо не и подаръци за вашите приятелки.

Каквато и визия да създадете, знайте, че в нея винаги има място за красива брошка. Брошките са класически аксесоар, който никога не излиза от мода. Представяме ви модел от колекцията на Armani.

Вниманието ни веднага бе привлечено от разкошните брошки на ревера на сакото. Как да си направите същите?

Свързани статии

Купете си около 60 см органза в желания от вас цвят, няколко перлички или камъчета за зашиване. От картон направете няколко шаблона на кръгчета в различни размери. По тях от органзата изрежете парчетата за брошката.

След това ги зашийте едно за друго, а най-накрая поставете и декорацията от перлите. С помощта на малка безопасна игла прикрепете вашия нов аксесоар към сако, чанта, лента за коса, рокля и т. н.

Снимки: Facebook Hellonatural, Reuters

Коментирай