Мода

Направете си оригинална торба за лятото

Лесни и красиви идеи

21.08.2015г. / 11 50ч.
Михаела Лазарова
Снимка: facebook In Honor Of Design

Снимка: facebook In Honor Of Design

Чантите са един от любимите аксесоари на дамите. За всеки повод и визия имаме чанта, която стилно завършва имиджа ни. За пролетно-летния сезон изключително актуални са чантите тип торба. Те са удобни, в повечето случай са изработени от текстил, което ги прави лесни за поддръжка и добавят повече индивидуалност. 

Днес споделяме няколко идеи, които ще ви покажат как да превърнете обикновената торба в нещо красиво и оригинално. 

Щампите винаги ще са модерни. Затова се отбийте в книжарница за художници и купете шаблони в желана от вас форма, текстилна боя или цветен спрей за текстил. Поставете шаблона върху материята и напръскате или нанесете боята. След няколко часа ще имате чудесна лятна торба. 

Харесвате точки? Купете си текстилна боя. В нея потопете гумичката на дървен молив и започнете да правите малки точки върху материята. 

Харесвате флоралните мотиви? В кинкалериите може да закупите готови апликации, които се залепят с ютия или от стари парчета плат да си направите цветя, които да пришиете към материята. 

Не забравяйте за мънистата, камъните, златните и сребърни декорации. Купете си няколко сребърни ленти с мъниста от кинкалерията и с помощта на текстилно лепило или шевна машина ги декорирайте върху чантата.

Снимки: lostinthehaze.com, sayyes.com, pinterest, facebook In Honor Of Design

Коментирай