Мода

Празнична визия според зодията

Красиви идеи за визия

29.12.2015г. / 13 51ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Само дни ни делят от настъпването на новата година. Казват, че за да имаме късмет през следващите 365 дни (всъщност ще са 366, тъй като 2016-та е високосна), трябва да носим нови дрехи в новогодишната нощ. Цветовете също са от значение.

Свързани статии

Златно, сребърно, червено се смята, че могат да привлекат богатството, късмета, любовта и просперитета към вас. Вдъхновени от магията на празника, споделяме 12 прекрасни празнични визии според зодията. Бъдете забележителни!

Овен

Скъпи дами, ако сте родени под знака на зодия Овен, изберете тоалет в комбинация от златно и лилаво. Акцентите и флоралните мотиви са задължителни, ако искате да блестите в новогодишната нощ.

Телец

За представителките на зодия Телец един от най-добрите цветове е червеният. Подчертайте красивите извивки на тялото си и раменете, като изберете рокля без презрамки. За повече блясък нека тоалетът ви има акцент с червени пайети.

Близнаци

Злато и още повече злато! Близнаците обичат да бъдат в центъра на вниманието. Ако изберете тоалет в златно, няма съмнение, че всички погледи ще бъдат приковани към вас. Завършете визията с деликатни бижута с цветни камъни.

Рак

Сребристите цветове са вашите! Дори и да не заложите на сребърни панталони, задължително добавете този цвят под друга форма в празничната визия. Не забравяйте и за красивите акценти в косите, като пищни диадеми или елегантен тюрбан.

Коментирай