Мода

Шапка с мека периферия и пера

Бъдете забележителни

30.03.2016г. / 17 00ч.
Михаела Лазарова
Снимки: honestlywtf.com

Снимки: honestlywtf.com

Шапките с меки периферии са част от нашата визия както през есенните и зимни месеци, така и през пролетта и лятото. В различни материи, цветове, те правят имиджа ни завършен, а нас като жени и леко загадъчни. Обикновено купуваме такива, които са стилни, но максимално изчистени, за да не натоварват излишно визията.

Днес споделяме една идея, която ще ви покаже как да декорирате шапката с мека периферия с пера. Перата ще бъдат един от модните акценти за пролет-лято 2016 и е добре да ги добавим под една или друга форма във визията. Пера в различни цветове и размери може да намерите в кинкалериите.

Преди да започнете с декорацията, огледайте добре шапката. В случай, че има деликатна лента с панделка, опитайте се да я премахнете. Важно е след това шапката да изглежда здрава и красива, а не да има дупчици. Ако премахването на лентата не е добра идея, декорирайте перата върху нея.

Свързани статии

В този случай имаме едно голямо перо, което е разположено в предната част на шапката. При декорацията на по-малки и фини пера може да си позволите да обгърнете цялата шапка. За да ги фиксирате, използвайте малко количество лепило за текстил.

Оставете да изсъхне добре и вече имате чисто нова шапка. По същия начин може да я декорирате и само с камъни, които да залепите.

Снимки: honestlywtf.com

Коментирай