Мода

Красиви идеи с перли и копчета

Направи си сам

11.04.2016г. / 10 50ч.
Михаела Лазарова
Снимка: yellowblackbird.blogspot

Снимка: yellowblackbird.blogspot

Модата е вдъхновение, особено в онези моменти, в които даваме свобода на въображението си, за да създадем нещо ново и неповторимо, което да подчертае стила ни. Следващите две идеи са точно за онези креативни моменти.

За първата ще ви трябват всички стари копчета, на които все още не сте измислили приложение. Не ги изхвърляйте. С тях може да преобразите напълно обикновените гуменки или пантофки. Всичко, което ще ви трябва са копчета в различни размери и цветове и лепило за текстил.

С помощта на клечка за уши нанесете тънък слой лепило върху всяко копче и прецизно го поставете върху материята, като го притискате. На ръбчетата или краищата на обувките декорирайте по-малки копчета или такива, които леко сте отрязали с помощта на нож, за да се напаснат съвсем точно.

След като декорирате копчетата, оставете за няколко часа да изсъхнат.

Герданите са един от любимите аксесоари на жените. В тази идея ще видите как с няколко перли и парче сатен, може да си направите оригинално колие. Ще ви трябва тънка верижка със закопчалка, както и няколко перли с кукички за закачане.

Свързани статии

Такива може да закупите от всяка кинкалерия. От парче сатенен плат в желан от вас цвят, изрежете не много големи овални парчета. След това на пламъка на свещ съвсем леко минете краищата им.

Така ще се подвият красиво, но и материята няма да се разбрида. Прекарайте парчетата през халките на верижката и ги завържете. Около тях закачете от перлите.

Снимки: pinterest,yellowblackbird.blogspot

Коментирай