Мода

Какво да облека днес?

Лятото е любов

03.08.2016г. / 09 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: instagram

Снимка: instagram

Лятото ни обгръща с жарките си слънчеви лъчи и аромата си. Всичко край нас е цветно и изпълнено с поводи за хубави емоции. Днес в рубриката ни „Какво да облека днес?“ споделяме три идеи за визии, изпълнени с много настроение.

Лятото е любов! Преоткрийте любовта към себе си, хората, които обичате, открийте тази любов, която отдавна търсите. В този имидж моделът е избрал тениска на сърца, която е допълнена от очила и гуменки отново със сърчица.

Закачлива визия, която създава страхотно настроение. Подобна тениска може да бъде съчетана с къси панталонки или дънкова пола. Обърнете внимание и на шала, който е в десен пепит. Не забравяйте, че съчетаването на различните десени никога няма да излезе от мода.

Фрути мотивите са задължителни през това лято. Тук моделът е избрал рокля в трапецовидна класическа линия, чийто принт напомня за диня. Визията е завършена с прекрасни розови сандали с флорални апликации и очила, чиято рамка напомня за pin-up момичетата.

Свързани статии

Деним ризите са част от нашия есенно-зимен и пролетно-летен гардероб. Тях можем да съчетаем с любимите ни дънки, поли с висока талия, черни класически панталони, а защо не и с дънкови панталонки.

Допълнете визията с удобни обувки модел балерина или сандали на висока платформа. Стилно фишу, кожена раничка на гърба, а косата е оформена в небрежен кок.

Снимки: instagram

Коментирай