Мода

Must have

Това, което трябва да имаме в гардероба си

18.09.2016г. / 10 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка: facebook Atlantic-Pacific

Снимка: facebook Atlantic-Pacific

Шопингът е любим на всички дами, особено в почивния ден. Хубаво време, чаша от любимия ни кафе специалитет и сме готови за нови модни предизвикателства. С радост споделяме нашата нова рубрика „Must have“.

В нея ще видите актуални модни предложения и идеи за това как да разнообразите вашия имидж. Акцентите за сезона, както и с какво може да ги съчетавате.

За есен-зима 2016-2017 редица модни брандове предлагат дамите да носят обемни поли с висока талия. Материите са разнообразни, цветовете и десените също. Ето защо попълнете колекцията си в гардероба с такъв модел, който и да е с райе.

Обувките в черно-бяло с райе или геометрични фигури също ще бъдат актуални за следващите сезони. Това важи и за чантите с дръжки наподобяващи вериги.

Дънки с кръпки в скини линия или бойфренд ще носим с тениски вталени ризи. Велурените половинки обувки в класически модел ще завършват нашата визия. В синьо, корал, лилаво.

И не на последно място панталоните с флорални мотиви. Чарлстонът се завръща като линия, но вие можете да изберете и такива, които се стесняват и стигат до глезена. Отново имаме съчетание с велурени обувки.

Свързани статии

Когато флоралните мотиви са в разнообразни цветове, всеки от тях може да изберете за цвят на завършващите визията аксесоари. Кръглите чанти от кожа или лак в ярки или пастелни цветове, напомнят за 70-те, и трябва да ги имаме.

Снимки: facebook Atlantic-Pacific

Коментирай