Мода

Панделки, бродерии и ефирни материи в колекцията на Gucci за пролетта на 2017

Ще бъдем забележителни

09.11.2016г. / 14 38ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Зимата все още предстои, но вече се вълнуваме какви ще са модните тенденции през пролетта. Днес ще се върнем малко назад в седмицата на модата в Милано, за да проследим невероятната пролетно-лятна колекция на модна къща Gucci. Пригответе се за нещо наистина необикновено, що се отнася до модата.

Свежест, шармантност, еклектика, пищност. Така може да бъде определена тази зашеметяваща модна колекция. Никаква скромност и скука във визията. Ще има изобилие от флорални мотиви, както в дрехите, така и при аксесоарите.

Различни видове цветя ще се съчетават в една визия. Обиците са обемни, красиви, с много цветни кристали. Що се отнася до любимия дамски аксесоар – очилата, от модния бранд налагат обемни и предимно квадратни рамки.

Плътни, напомнящи за 70-те години, но същевременно представени с настроението на 2017 година с райе акценти, инкрустирани с камъни, с цветни стъкла. Цветовете са ярки, в комбинация от различни десени.

Бронз, злато, материи, които показват класа, лукс, изящество. Животинските и източни мотиви ще присъстват под една или друга форма във визията ни. Абсолютно задължително ще е да добавим и панделки.

Еклектиката ще среща ефирните материи с красиви кожени корсети. Обърнете внимание на шапките и линиите на моделите. Асиметрия, дипли, много раздвиженост. Бродериите с флорални мотиви ще бъдат абсолютен хит, както при роклите, полите и връхните дрехи, така и при ризите.

Свързани статии

Това е една колекция, която събира в себе си елементи от различни култури, дори епохи. Едно е сигурно – през пролетта и лятото на 2017 година ще бъдем цветни, красиви, ще успеем да изберем измежду много акценти и ще съберем в една визия тези, които да подчертаят нашата същност.

Повече може да видите в галерията ни.

Снимки: Reuters

Коментирай