Мода

Стилни и привлекателни в плюс размер

Уникални колекции за дамите и господата, които са извън идеалните мерки

04.03.2017г. / 07 31ч.
Михаела Лазарова
Снимкa: Big Size

Снимкa: Big Size

Ако има нещо, което диктува света в продължение на хилядолетия, то това е модата. Властната господарка налага тенденции още от древни времена. Тези, които не са могли да се впишат в тях, са оставали незабелязани.

В наши дни продължаваме да се водим от модните тенденции и стереотипите за женска красота. В продължение на десетилетия слабото женско тяло бе определяно като идеал, но в последните години разбирането за красота и секси излъчване силно се промени.

Редица модни брандове започнаха да създават уникални колекции за дами с по-закръглени форми. Идеалната мярка 90-60-90 вече е мит. Отново благодарение на модата, успяхме да преоткрием себе си, като красиви и женствени и изглеждаме по-забележителни от всякога.

И тъй като пролетта наближава е време да помислим и за обновяването на гардероба си. Модните бутици ни канят да направим своята шопинг обиколка. Ние също не се поколебахме и бързаме да споделим с вас нашето модно откритие – Big Size.

Бутик, който се намира в Sofia Ring Mall, предлагащ италиански стил за дами и господа със закръглени форми, които искат винаги да изглеждат стилни и със самочувствие. Дизайнерските облекла са разположени сред приятен интериор, а отличното обслужване на консултантите ще ви даде възможност да намерите точния размер и модел за вашия повод или за всеки ден.

Размерите на моделите започват от 48 мярка, а модните тенденции са преплетени с оригиналност и високо качество на материите във всеки един от тях. За тези клиенти, които нямат възможност да посетят магазина има специално създаден онлайн сайт за пазаруване.

За дамите

Делови стил, кежуал и комфорт или специален повод... С колекциите, които Big Size предлага във всеки един момент, за всеки важен повод, може да изглеждате забележително. Разнообразието от цветове, линии и десени, ще задоволи и най-взискателните дами. Към всеки имидж бихте могли да добавите уникални бижута, стилни чанти, шапки, шалове.

Това, което отличава моделите е, че те са не само с високо качество, но носят много комфорт, могат да прикрият малките несъвършенства, но и да разкрият вашата романтична и женствена страна. В пролетно-лятната колекция за 2017-а година водещи материи са коприна, лен, памук, вискоза.

Флоралните мотиви са силно застъпени и са представени като десени, апликации от красиви пайети. Цветовете са ярки, а съчетанията между райе и други ваши любими десени са абсолютно задължителни, когато искате да изглеждате забележителни. Толкова много разкош, събран на едно място. Тук може да направите вашата онлайн шопинг разходка.

За господата

Господата също биха могли да изглеждат стилни и да се чувстват комфортно. Моделите, които могат да се намерят тук са в спортен и младежки стил или отговарящи на динамиката на деловия мъж.

Пълна гама от цветове, качество на материите, абсолютен комфорт при носене обединено в духа на италианската мода. Както дамската, така и мъжката колекция следва последните модни тенденции. Естествените влакна присъстват в голяма част от моделите за господата, а размерите достигат до 10XL.

За пролет-лято 2017-а година акценти ще бъдат райето, камуфлажните десени, щампите декорирани върху памучни тениски в свежи летни багри. Той никога не е изглеждал толкова стилен, привлекателен, а удоволствието от комфорта, който дрехите му носят личи в неговото излъчване. Тук може да направите вашата онлайн шопинг разходка в мъжката колекция.

В бутика на Big Size дрехите са като произведение на изкуството, което носи наслада за сетивата. Преоткрийте себе си и бъдете забележителни!

снимки: Big Size