Мода

Сребро и кубични циркони в бижутата за пролет-лято 2017

Бижутата дават безкрайни възможности всяка жена да изрази своя стил

16.03.2017г. / 18 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: PANDORA

Снимка: PANDORA

С новата си изключителна колекция пролет/лято 2017 PANDORA представя и своята нова кампания „DO“ – многообразното си ново лице, което ще вдъхнови всяка дама да повярва в себе си и в собствените си възможности.

Тя подтиква жените да разкрият своята страст към живота и мечтите си, независимо от възрастта си. Да разкажат на света какво мислят, как се чувстват и какво е важно за тях, да се застъпят за него и да го отстояват. Бижутата дават безкрайни възможности всяка жена да изрази своя стил, да отбележи важните моменти в живота си и да даде свобода на емоцията.

„Бижутата от колекция пролет-лято 2017 са цветни, различни и забележителни – също като жените. Всяко бижу носи положително послание и символика, които да вдъхновят своята притежателка. Самите бижута „говорят“ вместо тях“ – казва Stephen Fairchaild вицепрезидент и главен творчески директор на бранда.

Емоцията да ги притежаваш е не само изявление на собствения стил, а нещо по-голямо. Те вдъхновяват по нов начин, дават възможност на жените да поемат „нещата в свои ръце“ и да бъдат верни на себе си и всичко, в което вярват.

Всичко това е предадено по най-красивия и неповторим начин – чрез новите ръчно изработени модели от стерлингово сребро с многоцветен емайл и кубични циркони. На тайно, цветно бонбонено събитие бранда представи по своя уникален начин новата си колекция. Пред близо 150 поканени гости марката разкри ексклузивно тенденциите си за новия сезон.

Коментирай
Здраве и красота
Свободно време