Мода

Теди Кацарова представи акценти при обувките за пролет/лято 2017

И това лято ще носим еспадрили

31.03.2017г. / 13 44ч.
Михаела Лазарова
Теди Кацарова. Снимка: Deichmann

Теди Кацарова. Снимка: Deichmann

Deichmann представи новите тенденции при обувките за сезон пролет/лято 2017, анонсира старта на своя онлайн магазин в средата на април, както и новината около Ели Голдинг и нейната първа собствена колекция обувки, създадена специално за бранда.

Модните тенденции за пролет/лято бяха представени на стилно събитие, а специален гост и водещ бе Теди Кацарова. Заедно с Теди ритъмът на събитието диктуваше и перкусионистът Кирил Петров, който илюстрира всеки моден тренд с различен характерен ритъм.

Модното лято 2017 със сигурност няма да бъде скучно! 80-те, неоновите цветове и блузите с надписи, тип плакати, изживяват своето голямо модно завръщане, широките колани, подчертаващи талията акцентират на женствеността, а спортните outdoor детайли разчупват консервативния облик на гардероба.

Освен това, актуални ще бъдат и цветята, райетата, карето „Виши“, блестящите пайети в ежедневната мода, както и панталоните с по-къси крачоли. В цветово отношение ще доминират светлите цветове и металическите нюанси – те придават свежест и женственост. Дискретните неутрални цветове и естествени тоналности в съчетание с корк или лико също ще бъдат актуални.

А ето кои са водещите тенденции при обувките за пролетта и лятото според експертите.

Летен заряд, еспадрили – те отново са всеобщи любимци и един от най-важните летни трендове. Пъстроцветни, свежи, с различни декорации, с блясък, бродерии и перли, те създават невероятно лятно настроение.

Шик над глезена – това са летни боти и ботуши, отново хит сред дамите. Предимството на този тип обувки е тяхната функционалност – удобни, запомнящи се и шик в едно.

Поглед отвисоко – сандалите и обувките на висок ток се грижат за женствената и елегантна страна на лятото. На фокус са шикозните и класическите модели с изтънчени детайли. Черното от своя страна отново се нарежда на предни позиции, подходящ цвят на всяка обувка и страхотен завършек към цветния летен аутфит.

Спортен дух – спортните модели отдавна вече се приемат не само като обувки за свободното време. Маратонките намериха своето място и в офиса и могат да се носят по всякакви поводи. Особено модерни ще са златисто-розовите варианти.

Безгрижна лекота – Здравейте, равни сандали! Сред летните модни акценти са отворените сандали – с масивен или клиновиден ток, с дебела подметка, съвсем равни и комфортни или пък с връзки около глезена. Допълнение към лятната визия са страхотните сандали в етно стил с перли, ресни или бродерии, както и съвсем изчистените модели.

Стилен комфорт – Какво е лятото без любимия за дамите клиновиден ток? Той е все така желан, особено в съчетание с платформа. Токовете от корк или лико пък придават на обувките характерната лежерна плажна визия.

Снимка: Deichmann

Коментирай