Мода

Етно мотиви и блясък за пролет-лято 2018 (галерия)

Zuhair Murad с колекция висша мода

30.01.2018г. / 16 24ч.
Михаела Лазарова
снимка: Reuters

снимка: Reuters

Готови ли сте да добавите в пролетно – лятната си визия повече еклектика? Ще преоткрием своята женственост и очарование, а за това ще ни помогнат моделите висша мода на Zuhair Murad, от които ще се вдъхновим за своето преоткриване.

Murad винаги успява да впечатли и да направи така, че публиката дълго време да говори за неговите дефилета.

Този път, колекцията, която представи в Париж за пролет-лято 2018 се отличаваше с етно елементи, които бяха изящно вплетени в изискаността на фините материи, женствените модели, блясъка на скъпите материи.

Десени, бродерии, мъниста, пера в косите. Ако искате да се отличите от останалите съчетайте вашата романтична рокля с обици с пера. Преоткрийте мънистата и флоралните мотиви, конфигурациите върху материята, които напомнят за индианско племе, но в същото време ви карат да изглеждате като принцеса в пищна рокля от сатен.

Свързани статии

Червено, черно, златно и сребристо ще са част от гардероба ни. Без блясък не можем, затова не пропускайте и него. Талията при роклите ще бъде висока, деколтетата ще варират от дълбоки до тип лодка.

Фините коланчета ще са задължителни, а материите ще са богато украсени с акценти, които описват геометрични фигури, цветя. Повече за колекцията може да видите в галерията ни.

 

Коментирай