Мода

Chanel с колекция пролет/лято 2018

Ресни и прозрачни материи

09.05.2018г. / 06 25ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Сливане с природата, повече оптимизъм, вплетени в модата. Така можем да обобщим пролетно-лятната колекция за 2018-а година на Карл Лагерфелд за модна къща Chanel. 

Разбира се Париж бе домакин на представянето на моделите още преди месеци, когато по традиция модните дизайнери представят своите идеи за предстоящите сезони.

Бяло, зелено, синьо, бежово, розово и лилаво са основни цветове в колекцията на дизайнера. Лакът ще бъде част от гардероба ни, представен не само в аксесоарите, но и във връхните дрехи или в комбинация с други материи.

Това, което отличава моделите на маестро Лагерфелд са прозрачните елементи при ботушите, връхните дрехи, аксесоарите, дрехите, които напомнят за дъждобрани.

Ако харесвате високи талии, панталони с широки крачоли, добавете ги към визията си. Ресните и трансформираните класически туид костюми също, дантелите и буфан ръкавите също ще намерят място в нашата визия. Бижутата ще са обемни, пищни и с много кристали. Повече за колекцията може да видите в галерията ни.

Снимка: Reuters

Коментирай
Здраве и красота