Мода

Оскари за красота

29.05.2007г. / 09 35ч.
Аз жената
Оскари за красота

Носителите на “Оскари за красота” се насладиха на сияйни моменти по време на гала церемонията на Panten Beauty Awards

София, 28 май, 2007 – Елитът от сферата на красотата и модата, заедно с известни личности от българския шоубизнес, се събра снощи в Народния Театър Иван Вазов, за да присъстват на петото юбилейно издание на Pantene Beauty Awards 2006, гала церемония по награждаване на отличилите се през изминалата година, в различни категории в сферата на модната индустрия.

Темата на тазгодишното издание на наградите, която отразява новата философия на марката, бе подчинена на концепцията “Засияй! Изживей един Пантен момент!”. Водещи на изисканата церемония бяха Мария Илиева и Камен Воденичаров. Почетните гости на гала церемонията имаха възможността да се почувстват невероятно в елегантната атмосфера, създадена специално за тях чрез стилен дизайн и интериор, и специално подготвена шоу програма. Церемонията бе открита с красива феерия от танцови двойки, които пресъздадоха усещането за приказен бал, а Белослава и момчетата от ГРУПАТА очароваха публиката в Народния театър със своите изпълнения. Красивите модели на “Огледала” представиха отбрани рокли от колекцията на талантливата дизайнерка Невена Николова. Водещата също сияеше в изискана вечерна рокля, решена в класическо черно.

Специално за събитието пристигнаха световно известният коафьор Анди Уфелс и талантливият мексикански фотограф Алекс Куевас. В качеството си на член на международното жури Алекс Куевас връчи наградата на победителя в категорията “Най-добър моден фотограф” на годината. Много български звезди излязоха на подиума, не само за да получат, но и за да връчат награди – Румънеца, Марияна Попова, главната редакторка на сп. “Блясък” Анна Кожухарова-Мариянска, Орлин Горанов, Дарин Ангелов, Весела Нейнски, Роси Иванова, Албена Денкова и Максим Ставийски.

И победителите в отделните категории са:

НАЙ-ДОБЪР КОАФЬОР – Жоро Петков
НАЙ-ДОБЪР СТИЛИСТ НА ГОДИНАТА – Георги Манов
НАЙ-ДОБЪР ГРИМЬОР – Слав
НАЙ-ДОБЪР МОДЕН ФОТОГРАФ – Павел Червенков
МОДЕЛ НА ГОДИНАТА /КАТЕГОРИЯ ЖЕНИ/ – Кристина Милева
МОДЕЛ НА ГОДИНАТА /КАТЕГОРИЯ МЪЖЕ/ – Тихомир Янков
НАЙ-ДОБЪР МОДЕН ЖУРНАЛИСТ – Добромир Киряков
НАЙ-СТИЛНА ДВОЙКА – Алисия и Валери Божинов
НАЙ-СТИЛНА ДАМСКА ПРИЧЕСКА – Анна Цолова и Гергана Грънчарова
НАЙ-СТИЛЕН МЪЖ – Миро – КариZма
НАЙ-СТИЛНА ДАМА – Меглена Кунева
SPIRIT OF BEAUTY – Славка Бозукова, Вики Политова и Радосвет Радев – кампания “Не сте сами”


Наградата насочена към потребителите в конкурса за “Най-сияйния Пантен момент” бе връчена на Валентина Недева от гр. Варна. Конкурсът бе организиран в партньорство със сп. Журнал за Жената и онлайн изданието rozali.com.

Вижте фото поглед

Коментирай