Мода

Кои са най-актуалните 7 тенденции при обувките за този сезон

Ще обуем и по-естествени кафеникави и землисти нюанси

22.09.2018г. / 10 38ч.
Михаела Лазарова
Снимки: Deichmann

Снимки: Deichmann

Обувките водят до пристрастяване и колкото и да си купуваме от тях, никога не са ни достатъчни. С настъпването на сезон есен-зима 2018, отново поглеждаме към модните предложения на Deichmann.

Всички модни трендове на бранда са завладени от разнообразието. Неслучайно мотото на този сезон е „All eyes on shoes“, защото никога досега екстравагантността в модата при обувките не е била толкова желана. Модната марка разкри кои са най-актуалните 7 тенденции при обувките за този сезон.

Най-големият хит за есен-зима 2018 са т. нар. Ugly Shoes или новото красиво е … грозното! Колкото по-грозни, толкова по-хубави! Необичайно безформени и ретро естетични тези обувки са задължителни за заклетите модни почитатели.

В тенденциите при ботушите наред с класическите модели основна роля имат елегантните боти, непосредствено следвани от модерните чизми.

Рокерските ботуши и ботушите с груба подметка са обновени с небрежни катарами, капси и халки, а в студените зимни дни ще ни придружават топлите модели с дългокосместа изкуствена кожа, която е толкова модерна, че можем да я видим и при чантите.

Ретро визията се усеща и в елегантните модели в стила на 70-те с нисък ток тип „фуния“. Новите боти и полуботи също изпъкват със своята женственост и елегантност, като вариантите са разнообразни – с нагънат шафт, лачени или модели с тънък висок ток.

Актуалният тренд Chunky boots набира все по-голяма популярност. В хода на завръщащата се мода от 90-те, обемните широки и назъбени подметки са тенденцията New Look на новия сезон.

Що се отнася до цветовете, през този сезон ще добавим по-естествени кафеникави и землисти нюанси, противопоставящи се на искрящите цветове.

Снимки: Deichmann

Коментирай