Мода

Металик и етно елементи от Roberto Cavalli за пролет/лято 2019

Ще облечем и животински принтове

27.09.2018г. / 06 29ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Отново поглеждаме към модния подиум в Милано, за да представим една интересна и различна колекция на Roberto Cavalli за пролет/лято 2019.

През 2017 година британският дизайнер Paul Surridge, пое ръководството на модната къща и неговият почерк определено се забелязва в новите модели. Това, което винаги е отличавало модния бранд от всички останали са животинските принтове, представени от класически цветове, ярки багри и отблясъци.

След като „опитоми“ марката, Пол работи върху чувствеността на модели, не толкова върху сексуалността. Дизайнерът споделя, че търси ново поколение потребители, не толкова младо на възраст, колкото по-младо като отношение към модата и живота.

Кои са акцентите за следващите сезони в колекцията на модния бранд?

Животинските принтове ще запазват своето място в гардероба ни, но ще търсим тяхното по-различно и нестандартно представяне. съчетаването им е съвсем допустимо. Асиметрични линии в блузите, рокли, които описват елегантната фигура, плисе поли.

Ще заблестим в металик цветове, а етно елементите ще са под формата на ламе, фина декорация от ресни, етно десени, малки монети. Пясъчните и земни цветове ще напомнят за далечни други страни. Деколтетата на роклите са дълбоки, а муцуните на обувките няма да бъдат заострени.

Повече за колекцията може да видите в галерията ни.

Коментирай