Мода

4 актуални модни тенденции в грима тази есен

На кои акценти да наблегнем през сезона

02.10.2018г. / 07 11ч.
Илияна Николова
4 актуални модни тенденции в грима тази есен

Гримът от модния подиум ни дава представа за актуалните тенденции в момента. Обикновено този грим ни се струва прекалено агресивен и наситен за ежедневието, в някои случаи дори твърде екстравагантен. Той обаче може да ни подскаже какви техники и цветове да използваме. Необходимо е само да вземем идеите, да направим някои корекции и да съобразим тенденциите със стила и визията си.

Кои са актуалните тенденции в грима за есен 2018? Ето 4 от най-важните от тях:

1. Очна линия.

Не пропускайте очната линия този сезон. Тя е едновременно класика и отново актуална тенденция, която ще краси очите през есента. Точната линия трябва да е интензивна, за предпочитане в черно или кафяво. На мода ще са и металик нюансите, които можете да добавите към самата очна линия или над нея под формата на сенки.

2. Цвят, който да представлява акцент.

Един моден трик в грима ще бъде наистина шик – това е цветният акцент. Изберете си наситен цвят за червилото си и го превърнете в нещото, на което искате да наблегнете във визията. си. Подберете някой от цветовете на есента.

Същото можете да направите и с очите си. Не се страхувайте да експериментирате с наситен цвят в сенки, очната линия, молива за очи.

Мързеливи трикове за красив грим, маникюр и коса

3. Дръзки устни и плътни вежди.

Плътните устни моментално привличат вниманието. Независимо дали сте избрали червено червило, оранжево или тъмновинено, важното е те да изглеждат плътни и сочни. Използвайте молив, за да подчертаете контура на устните и да го накарате да изпъкне.

4. Метални отблясъци.

Сенките металик ще са хит тази есен. Претенциозни са, но са подходящи за вечерния ви грим. Можете да ги нанесете и през деня в по-леки тонове, за да сте в крак с тенденциите. Ако все още ви се струва твърде наситено, опитайте с металически щрих в крайчеца на окото.

Коментирай