Мода

Ярки идеи за бански за лято 2019

Какви модели ще са актуални

19.04.2019г. / 07 25ч.
Мария Дуковска
Снимка: Getty

Снимка: Getty

Вече е пролет, очакват ни месеци с много слънце, топлина, енергия и най-вече – ваканции и отпуски! Със сигурност всички жадуваме за летния отпуск, за слънчевите преживявания, за плажа и морето. Наред с това очакване обаче идва време да проследим какви са актуалните трендове при плажните облекла и банските. Представяме ви няколко интересни идеи за лято 2019.

Бански и плажни облекла с къдрави форми и волани ще бъдат на почит през това лято. Ако ви допадат подобни акценти, взимайте смело, ще сте актуални.

Не се притеснявайте от принтовете, а им се насладете. Може да изберете и по-ярки цветове за животински принтове, не е задължително да се придържате към кафявата гама.

Връзките също са интересен акцент от плажната визия, който може да се види както при банските костюми, така и при сандалите. През това лято ще се усети лек ретро полъх, тъй като долнищата с висока талия, които са хит през 60-те и 70-те години, отново ще са актуални, стига да ви допада подобен дизайн.

Неоновите цветове отново ще са хит и през предстоящия летен сезон. Атрактивни, ярки, запомнящи се, изборът на подобни цветове със сигурност ще ви помогне да сте незабравима гледка за всички на плажа. Ако обичате електрикови нюанси, това е вашият момент да заблестите. А ако се притеснявате от тези цветове и ги смятате за прекалено ярки, недейте! Отпуснете се и опитайте нещо ново в плажната си визия.

Интересни и изрязани форми също ще са един от акцентите през лято 2019.

Жълтият цвят, цветът на слънцето е винаги добър и подходящ избор за бански костюм. Няма как да сгрешите с него.

Снимки: Getty

Коментирай
Свободно време