Мода

Роял Бийч Мол в Слънчев бряг – горещата точка за любителите на модата

За поредна година почиващите могат да открият любимите си брандове, дори по време на своя летен отпуск

24.04.2019г. / 14 06ч.
Мария Дуковска
Снимка: Роял Бийч Мол

Снимка: Роял Бийч Мол

Водещата шопинг дестинация Роял Бийч Мол отвори врати, за да посрещне туристите на българското Черноморие. Така за поредна година почиващите могат да открият любимите си брандове, дори по време на своя летен отпуск. Royal Beach Mall е част от луксозния петзвезден хотел Barceló Royal Beach, собственост на Галакси Инвестмънт Груп. Разположен в самото сърце на к. к. Слънчев бряг, откритият търговски център е организиран така, че да посрещне нуждите на всеки клиент и да покрие всички аспекти на доброто прекарване.

Изкушения очакват клиентите на Royal Beach Mall с водещите марки LIU.JO, Caliente – The Italian fashion store, U.S.Polo Assn. и Junona. В Multi Brand Store Vip Style си дават среща световноизвестните Versace Jeans, Love Moschino, Kenzo и Fracomina. За любителите на иновативните материали и персонални концепции в аксесоарите, тази година в Royal Beach Mall свой магазин открива италианският бранд O bag.

За поредна година магазините Za-Za Underwear, New Silhouette и Sugarfree ще предложат нови колекции бельо и бански, а за да добави още към разнообразието новият магазин на De JuJu ще предложи атрактивен микс от плажни аксесоари, бански и облекла за свободното време.

В Aquamarine Shoes & Bags, Sara Pen и Nila&Nila клиентите на Royal Beach Mall ще допълнят цялостната си визия със стилни обувки или подходяща чанта. Всеки, който желае да се сдобие с нов куфар или кожени аксесоари по време на летния си отпуск може да посети магазините на марките Samsonite и Petek 1855, както Paula Venti и Enzo Nori.

И тази година изисканите дами могат да намерят първокласните диамантени бижута на лидера Altinbas. Свой магазин в търговския център открива и брандът за бижута Roberto Bravo, който със своя креативен подход и забележителни колекции ще задоволи и най-изтънчените вкусове. Пълна гама от декоративна козметика и парфюми се предлага в парфюмерии Paradoх, а висококачествена българска козметика може да бъде намерена в магазините на водещите брандове Biofresh и Refan. Този сезон новият магазин на Lollipop Cosmetics ще допълни микса като предложи на клиентите на търговския комплекс професионална козметика и оборудване.

С актуални колекции от спортни облекла туристите в к. к. Слънчев бряг могат да се сдобият в магазините на Rozini Sportswеar, Sportal M & Bogner, O'Neil, Flair и Entersport.

В Royal Beach Mall са помислили и за най-малките си посетители. Родителите могат да пазаруват спокойно или да изпият чаша кафе с приятели, докато децата им се забавляват в детския парти център, а модните детски брандове Boboli и Original Marines ще предложат на малчуганите актуалните за сезона облекла.

Коментирай