Готови ли сте да облечете комбинация от каре и пепит в стил Chanel? Няма как да не обърнем внимание на колекцията за пролет/лято 2020 на френския моден бранд. Розово, сиво, екрю, металик оттенъци, черно... Всички те са част от предложението на Вирджини Виард, която след смъртта на Карл Лагерфелд бе обявена за новата главна дизайнерка на бранда.

Ще носим ризи чиито яки ще са надиплени, обемни. Ръкавите както при ризите така и при роклите ще са свободни и ще създават също усещане за обем.

Високата талия при панталоните и полите се запазва, а що се отнася до десените, няма да пропуснем да ги комбинираме, като преобладаващи за колекцията са райе, каре и пепит.

Още по темата

В класическото черно-бяло съчетание или пък в червено с малко синьо, райето ще прави стилна компания на любимите ни джинси с висока талия, докато коланче тип верижка ще завърши нашата визия. Какво още ще добавим към пролетно-летния гардероб за 2020?

Надиплени материи, роклите и полите с волани, които ще носим със сака или фини палта от букле. Класически, елегантни, удобни и секси! Повече за колекцията може да видите в галерията ни.

Снимки: Reuters