Мода

Идеи за къси прически в русо

Вдъхновете се за промяна във визията

05.02.2020г. / 08 25ч.
Мария Дуковска
Ема Робъртс. Снимка: БГНЕС/EPA

Ема Робъртс. Снимка: БГНЕС/EPA

Ако отдавна не сте сменяли нюанса на русия си цвят, може би е време да помислите за промяна. За вдъхновение може да разгледате нашите предложения за къси прически в различни нюанси на русо. Защото русото е забавно, красиво и ярко!

Роузи Хънтингтън-Уайтли

Вдъхновяваща е визията на една от най-красивите жени в света на модата – Роузи Хънтингтън-Уайтли. Чаровната половинка на Джейсън Стейтъм изглежда прекрасна с руса коса до раменете, нежно спускаща се, оформена с леки къдрици.

Акценти в боите за коси за 2020

Пикси версията на Кейт Хъдсън

Чаровната актриса Кейт Хъдсън изненада неотдавна своите почитатели с промяна във визията си. Дъщерята на Голди Хоун избра да се подстриже съвсем късо, което определено можем да признаем, че ѝ отива.

Идеи за маникюр, подходящ за всеки сезон

Ултракъсо пикси – Зоуи Кравиц

Дъщерята на Лени Кравиц често обича да експериментира с прическата си, но това определено е от най-смелите и чаровни решения. Ако и на вас ви харесва, опитайте!

6 цвята, които ще носим през 2020-а

Актрисата от „Бохемска рапсодия“ Луси Бойнтън изглежда чудесно с къса руса коса, разделена на път. За да придаде още повече индивидуалност, актрисата е избрала за аксесоар красиво бижу за коса.

5 прически, подходящи за зимата

Дълго каре

Вярно е, че Марго Роби изглежда прекрасно с всяка прическа, но дългото русо каре ѝ прилича много.

Прически, които няма да излязат от мода

Каре с къдрици

Актрисата Ема Робъртс обича да носи косата си в каре, като този път е разнообразила визията, оформяйки нежни, романтични къдрици. Прекрасен вариант за каре.

Каре в няколко цвята

Една от любимите ни визии на Дженифър Лопес е каре, но оформено в няколко различни нюанса. Корените са в тъмен цвят и постепенно косата се изсветлява надолу в светлорусо.

Снимки: БГНЕС/EPA

Коментирай