Мода

5 десена за пролет 2020

Преоткрийте себе си

06.02.2020г. / 13 01ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Може би няма жена, която да не иска нейният стил да не прави впечатление. Десените, които избираме да облечем, са тези, с които подчертаваме своята индивидуалност. Тези, които ще добавим в пролетния си гардероб през 2020 година, определено ще ни направят забележителни. Освен каре, райе, бохо и геометричните линии, вижте още 5 десена, които да включите във вашата визия.

Животински принт

Леопардов, зебра.... Разкошни както винаги, тях ще комбинираме смело помежду им, ще си партнират добре с дантела или други десени като цветя, точки.

Флорални мотиви

Пролетната ни визия никога не би била впечатляваща, ако не ги носим. Като десени, те ще са обемни, разхвърляни или подредени, в ярки цветове. Облечени в тях, ние ще създадем нашата пролетна приказка.

Екзотика

Тя ще изпъкне в бели и зелени нюанси, но ще е заобиколена от ярки багри, точки, фрути мотиви, златни елементи. Екзотичните десени ни канят да изкараме на показ своята свобода, женственост и не толкова позната за другите ни страна.

Точки

Може да ги носите в класическата комбинация от бяло и черно или да изберете нещо по-ярко. Точките са класически десени, които винаги намираме начин да направим част от своята визия, особено през по-топлите месеци. В тях винаги изглеждаме някак невинно.

Дъги

харесваме дъгите, защото са цветни и винаги ни зареждат с положително настроение. Е, тях ще ги включим като десен в пролетната си визия през 2020 година. Под формата на пуловери, ефирни рокли с преливащите се цветове на дъгата.

В галерията ни може да видите още разкошни идеи за десени, които да добавите в гардероба си.

Снимки:БГНЕС/EPA

Коментирай