Мода

Лятото се завръща в Lidl с Beach look модна линия, подходяща за офиса и за плажа

Актуалните за сезона дамски къси панталонки идват в три различни цвята

29.06.2020г. / 10 19ч.
Мария Дуковска
Снимка: Lidl

Снимка: Lidl

От 29 юни в цялата верига ще се предлагат дамски дрехи от серията Beach look на Esmara. Актуалните за сезона дамски къси панталонки идват в три разцветки, които успешно се съчетават с три вида блузи. Така няколко импровизирани комплекта бързо могат да се превърнат в свежа серия от седмични комбинации.

Залагащите на полите, могат да открият два вида летни модели във веригата. Освен че са на достъпна цена, предложените модели са с високо съдържание на памук и с потвърдено качество от институт Hоhenstein.

Дамите могат да се обзаведат и с удобни и модерни туники, клинове и да довършат шопинг терапията с избор на любим сладолед за цялото семейство и свежи плодове за децата.

Мъжете, които не обичат дълго да се въртят в магазините, могат да грабнат освен предпочитаната бира и чифт модерни и удобни бански, с които да се чувстват комфортно както на плажа, така и докато приготвят грил през уикенда.

Цялата серия Beach look на Esmara е подходяща за всички любители на стилните и удобни летни визии, с които да посрещнат настъпващия морски сезон.