Мода

Популярни модели дамски маратонки

Последният нашумял модел днес са онези дамски маратонки, които са изработени от специални материи

26.07.2021г. / 09 20ч.
Михаела Лазарова
Популярни модели дамски маратонки

Удобството за ходилата на всяка дама трябва да бъде нейн приоритет във всеки един момент от ежедневието ѝ. Именно поради тази причина все по-активно световноизвестните брандове залагат на спортни модели обувки в своите нови колекции. Те стават част от нашите аутфити и заедно с това се увеличава и интереса към тях. Заради това, днес решихме да Ви представим кои са най-популярните модели дамски маратонки, кои са най-актуалните цветове, и как успешно да ги комбинирате с облеклото Ви.

Кои са най-актуалните модели дамски маратонки?

Когато говорим за модели дамски маратонки, първо трябва да споменем, че всеки един от тях се определя от вида на подметката, нейната височина, използваните материали, както и цялостната визия на обувките.

Към момента най-актуални са така наречените сникърси, които все по-често биват забелязани като част от елегантни и спортно-елегантни визии при жените. Изчистените модели са подходящи за съчетаване с всякакво облекло и затова съветваме всяка жена да притежава поне един чифт сникърси в своя гардероб.

Днес актуални са и класическите дамски маратонки в стил от 80-те години на миналия век. Те имат изключително удобна подметка, подходяща за продължително физическо натоварване, благодарение на която се намалява умората в ходилата. Успешно допълват спортна и спортно-елегантна визия в нашето ежедневие, по време на тренировка или тогава, когато сме решили да пътуваме.

Последният нашумял модел днес са онези дамски маратонки, които са изработени от специални материи, които позволяват „дишане“ на ходилата. Често това е специфичен текстил, създаден, за да осигури добра вентилация в горещите летни дни или при голямо натоварване.

На кои цветове да заложим през този сезон?

Лятото е най-подходящият сезон за светлите обувки, а белите дамски маратонки са се превърнали в истинска класика за модните линии. Задължително е всяка жена да притежава и един такъв чифт, ако иска да има стилна и елегантна ежедневна визия. Можете да ги съчетаете с дънки и блейзър, а резултатът ще бъде повече от зашеметяващ.

Днес все по-често откриваме и дамски маратонки в светли пастелни нюанси като синьо, жълто и розово. Тези цветове са световен тренд, който определено радва очите на всяка жена.

За любителите на тъмните цветове, откриваме модели и в тъмносиньо, черно и тъмносиво. Те са особено подходящи тогава, когато сте решили да пътувате и не сте сигурни каква точно ще бъде обстановката. Добавете ги към клин или спортен екип и ще се почувствате повече от готови да завладеете природата или нова за Вас местност.

Къде можете да откриете актуални дамски маратонки?

Разгледайте каталога от модели на CCC и открийте огромното и богато разнообразие от цветове и размери на изключително добри цени. Най-хубавото е, че на каквото и да се спрете, трябва да бъдете сигурни в неговото качество. Напомняме Ви, че ако не можете да откриете физически магазин на бранда във Вашия град, то лесно можете да направите поръчка онлайн, на ccc.eu която да бъде доставена до желан от Вас адрес в цялата страна.

Изберете подходящите за Вас дамски маратонки и се насладете на приключенията, които Ви очакват през това лято!

Коментирай
Свободно време