Мода

6 идеи как да носите бели дамски маратонки през лятото

Комбинират се с дънки, рокли, поли, клинове, къси или дълги панталони

20.08.2021г. / 15 30ч.
Аз жената
Снимка: istock

Снимка: istock

Белите дамски маратонки задължителното присъстват в гардероба на всяка модерна дама. Отдавна те са нe само обувки за спортна тренировка, а и перфектно допълнение към ежедневния или спортно-елегантния стил на обличане. Комбинират се с дънки, рокли, поли, клинове, къси или дълги панталони...

За да бъдат наистина универсални и да пасват на всичките Ви любими дрехи, изберете максимално изчистен модел. Ето няколко идеи как да носите бели дамски маратонки, така че да изглеждате едновременно стилни, модерни и елегантни.

Бели маратонки с кожен клин

Днес кожените клинове са на почит и с тях можете да създадете наистина разнообразни стилове на обличане. Ако искате да изглеждате една идея по-небрежни, оставете високите токчета и комбинирайте клина с удобни бели маратонки.

И един допълнителен съвет: за да спечелите още модни точки, тази година заменете черния кожен клин с кафяв.

С дънки с широки крачоли

Дънките с широки крачоли са тазгодишната модна тенденция, но те не са подходящи за всеки вид обувки. Ако ги комбинирате с висок ток, рискувате да настъпите крачолите (особено по стълбите) и да попаднете в опасна ситуация. Ето защо една от най-добрите комбинации е с бели дамски маратонки. Ако сте високи на ръст, изберете равни маратонки, но ако не сте чак толкова, широките крачоли ще имат нужда от маратонки на платформи, за да Ви придадат наистина добра линия. Добрата новина е, че можете да носите маратонките с платформи и с всички останали дънки, които имате.

Бели маратонки или кецове с рокли

Ако обичате ежедневните си рокли и ходенето пеш, непременно снабдете гардероба си с бели дамски маратонки или кецове. Обувките на ток правят всяка рокля малко по-официална, докато белите маратонки ще Ви придадат онази ежедневна, леко небрежна визия, от която имате нужда през лятото. Изглеждат страхотно и стоят добре с всякакви модели и десени рокли – едноцветни или пъстри, къси или дълги, разкроени или по-тесни. Повечето модели можете да носите и със закачливи чорапки или на бос крак.

Ето и една готова идея от нас за перфектна визия: вталена рокля в тъмен цвят, дънково яке (може и на кръста) и бели маратонки. И сте готови да покорите деня!

С буфан ръкави

Блузките с буфан ръкави се върнаха на модния подиум, за да внесат още малко женственост в лятото. Съчетайте пастелна блуза с дълги или къси дънки, но вместо сандали обуйте бели маратонки – ето, че имате непринуден тоалет за дълги разходки в морската градина, за пътуване или за парти с приятели.

Бели маратонки с къси панталонки

Няма къси панталони, които да не пасват на бели маратонки. Дънкови или ленени, спортни или по-елегантни, широки или прилепнали по тялото – всеки модел е подходящ. Изберете блуза в подходящ за панталоните цвят и дизайн и оставете маратонките да довършат Вашия небрежно-елегантен стил.

С дълги жилетки

Към края на лятото връхните дрехи стават задължителни вечер и най-актуалният избор си остават дългите жилетки. Няма място за притеснения, тъй като те са подходящи за повечето Ви любими ежедневни аутфити – дънки, дълги панталони, рокли. И се комбинират перфектно с белите Ви маратонки, особено ако панталоните Ви са в тъмен цвят.

И отново: ако искате краката Ви да изглеждат по-дълги, изберете бели дамски маратонки на платформа.

Коментирай