Мода

Versace представи колекцията си пролет/лято 2022

Ще носим неонови цветове

27.09.2021г. / 13 21ч.
Михаела Лазарова
 Снимка: Getty

Снимка: Getty

Модата истински ни вдъхновява. Септември е месецът, в който модната столица Милано, показва колекциите на едни от най-известните модни къщи за следващите сезони. Време е да погледнем към пролет/лято 2022 и няма как да не започнем с разкошната колекция на Versace. 

                                                 Лурдес Леон. Снимка: Getty

Сред знаменитостите, които дефилираха бяха дъщерята на Мадона Лурдес Леон, Дуа Липа, Наоми Кембъл, Емили Ратайковски. Много блясък, лъскави материи, богати десени и асиметрични линии. Игривост, много младежки дух в моделите, неонови нюанси и малки дози от любимото и класическо черно. 

Свързани статии

Но това не е всичко от Versace. Нещо, което за първи път се случва на модната сцена, какот отбелязва Донатела Версаче е събитието „VERSACE BY FENDI - FENDI BY VERSACE“ или „Fendace“.

Един „истински творчески диалог, който произтича от уважение и приятелство на два големи модни бранда – FENDI и Versace. Донатела Версаче и Ким Джоунс, размениха своите роли, за да разкрият две емблематични колекции, с които да отпразнуват своето приятелство и културното въздействие на модните къщи. 

Повече за Versace пролет-лято 2022 вижте в галерията ни.

Коментирай