Мода

Модните тенденции при роклите през 2022-ра

Кои модели ще са на мода

19.02.2022г. / 11 19ч.
Аз жената
Снимка: Alessa.

Снимка: Alessa.

Няма жена, която да не обича да говори за мода! Тази тема е винаги актуална, неизчерпаема е, а и винаги има нещо ново, което да се дискутира. Казусите, свързани с външния вид и избора на дрехи, занимават ума на много дами, които са готови да платят цената на това да изглеждат забележително. Носенето на рокли е абсолютно наложително, ако целта е да бъдат постигнати сексапилни и стилни резултати.

За къде са подходящи роклите?

Тяхното предназначение не може да се сложи в рамка. Отдавна не се носят само за специални случаи — днес те са обичаен тоалет за всяка една представителка на нежния пол, която следи актуалните тенденции и иска да е винаги в крак с тях. Подобни дамски дрехи са не просто модни, но и много удобни. Избрани в подходящ дизайн и цвят, те могат да се превърнат в основен избор на облекло, към което да посягаме всекидневно.

Кои модели ще са на мода през 2022-ра?

За да бъде една жена винаги неустоима, тя трябва да има поне 1-2 красиви рокли, които да отговарят на тенденциите, но най-вече да ѝ подхождат. През 2022-ра ще са на мода поло-моделите, тези със свободна кройка и късите. Ако пък предпочитате по-дълги, отново ще успеете да намерите елегантни и луксозни решения, които да отговорят на изискванията ви спрямо качеството и дизайна. 

Според кройката можете да ги носите с официални обувки на ток, но и със спортни сникърси или кецове, които отново са тренди. Тенденциите при цветовете насочват вниманието към нюанси на черно, червено, тъмнозелено, бежово и “nude”. 

С какво да се съобразите при избор?

Освен с тенденциите при избора на нова рокля трябва да се съобразите и с още няколко неща: 

  • със сезона — през зимата се залага на модели с дълъг ръкав и на по-плътни материи. Освен да изглеждате добре, трябва и да се чувствате удобно с носените от нас дрехи; 
  • с фигурата си — водещ фактор по време на селекция, който винаги трябва да бъде на преден план за вас, за да изглеждате зашеметяващо. Опитайте се да балансирате горната с долната част на тялото — дамите с крушовидна форма на тялото могат да заложат на рокля с обемни ръкави, а тези с квадратна — да подчертаят талията с голям колан;
  • с вкусовите си предпочитания — дори и червеният цвят да е водеща тенденция, ако той не ви подхожда, заложете на друга разцветка. Нюансът на кожата е много важна особеност, която да обмислите;
  • с финансите си — ако бюджетът ви позволява, можете да заложите на луксозни решения. 

Роклята е синоним на женственост и винаги ще е част от актуалните тенденции при модата. Всяка дама заслужава да има поне няколко броя от това облекло, за да изглежда страхотно във всяка една ситуация.

Коментирай